ADDitude Magazine aanbieding

Proefabonnement op ADDitude Magazine

ADDitude Magazine
ADDitude  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


ADDitute Magazine is het eerste tijdschrift voor mensen met ADHD en ADD (attention deficit disorder), ofwel personen die een slecht korte-termijn geheugen hebben en indrukken, informatie en emoties trager weten te verwerken dan gemiddeld. Soms komt er bij deze concentratiestoornis ook nog hyperactiviteit of een hoge mate van impulsiviteit bij; in dat geval spreken we van ADHD (attention deficit hyperactivity disorder). Deze beide veelal aangeboren erfelijke afwijkingen en daaraan gerelateerde condities komen aan bod in dit blad. Heeft u zelf of één of meer van uw kinderen of familieleden problemen met het concentratievermogen en lijden de prestaties op school, op het werk en in de rest van het dagelijks leven daaronder? Dan is dit blad een onmisbare bron van informatie.

ADDitude brengt iedere drie maanden verslag uit over de laatste stand van zaken op het gebied van gezondheid en vooruitgang op medisch vlak en geeft advies over hoe in het dagelijks leven om te gaan met ADHD en ADD voor zowel complete families als individuele personen. De redactie van het tijdschrift is begaan met het bieden van hulp aan kinderen en volwassenen om hen zodoende een succesvol leven te laten leiden met ADD: op school, op het werk, op sportclubs en in andere gemeenschappen. Ze wordt daarin ondersteund door een adviesraad bestaande uit toonaangevende medische en wetenschappelijke experts die er zorg voor dragen dat de inhoud van ADDitude magazine accuraat, up-to-date en op wetenschappelijk bewijs gebaseerd is.

Het blad is informatief en inspirerend en iedere editie staat vol met artikelen die de focus leggen op echte mensen en hoe ze omgaan met ADD. Columnisten zoals praktiserend psychiater Dr. Ned Hallowell, die zelf ADHD heeft en auteur is van maar liefst een twintigtal boeken op dit gebied, geven lezers praktische tips op basis van jarenlange praktijkervaring met patiënten. ADDitute houdt mensen met ADD en ADHD op de hoogte van het laatste nieuws over hun stoornis met specials, thema's en achtergrondartikelen over zaken als tieners en ADD, de beste plannen van aanpak voor leuke zomervakanties en dagjes uit, goed en succesvol uit de startblokken gaan tijdens het begin van een nieuw schooljaar en het effectief grip krijgen op medicatie.

Al met al is het tijdschrift een betrouwbare bron voor veel ADHD'ers en ADD'ers over de hele wereld. Neem daarom nu een abonnement of ADDitude Magazine.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Het cadeau-abonnement stopt vanzelf, voorwaarde hierbij is dat het factuuradres dient af te wijken van het leveringsadres. Indien u gebruik wilt maken van de aanbieding op deze pagina loopt de bezorging en administratie via Engelsebladen / Global Magazines BV te Wageningen. ADDitute Magazine verschijnt vier maal per jaar; het tijdschrift is een uitgave van New Home Media gevestigd te New York.

Deel deze ADDitude Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ADDitude Magazine »
Titel: ADDitude Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in tijdschriften voor ouders

Het tijdschrift Mama magazine
Fabulous Mama
Proefabonnement: 3x fabulous mama 12,50

Fabulous mama is hét glossy tijdschrift voor moeders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar vol herkenbare verhalen. Probeer het blad nu drie keer uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,35

30%
korting
Van € 17,85 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Viva Mama
Viva Mama
Proefabonnement: 4x Viva Mama 9,95

Viva Mama is het enige blad voor de stoere moeder. Het tijdschrift biedt een mix van ontspanning en informatie.
 één recensieUw besparing: 3,45

26%
korting
Van € 13,40 voor € 9,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Ouders van Nu
Ouders van Nu
Proefabonnement: 4x Ouders van Nu 24,48

Wil je alles weten over zwangerschap, bevalling en je leven daarna? Neem dan een proefabonnement op Ouders van Nu!
 vijf recensiesUw besparing: 1,12

4%
korting
Van € 25,60 voor € 24,48
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Kek Mama
Kek Mama
Proefabonnement: 4x Kek Mama 23,44

Kek Mama is een glossy blad voor moeders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Neem nu een abonnement van 4 nummers met korting.
 vijf recensiesUw besparing: 1,16

5%
korting
Van € 24,60 voor € 23,44
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
ADDitude Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek opvoedingsbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws