&C Specials abonnement aanbieding
Home

Abonnement op &C Specials

 Tot 35% korting 
4x & C Specials 19,50
&C Specials

&C Specials zijn de extra specials van &C Magazine. Deze dikke bewaar-magazines verschijnen vier keer per jaar als '&C Oh Baby!', het Zomerboek en het Winterboek. Neem nu een abonnement met 35% korting op los kopen of geef dit tijdschrift een jaar lang cadeau - het cadeauabonnement stopt automatisch!

Bekijk de actie »
Profiteer van 35% korting met dit abonnement
&C Specials logo

Alle &C Specials abonnement aanbiedingen

 1. 4x &C Specials 19,50
  jaarabonnement35%
      Meeste voordeel - 35% korting
 2. 4x &C Specials 19,50
  cadeau abonnement 35% - stopt automatisch
  4x cadeau
      Beste cadeau deal - 35% korting

&C Specials lees je nu al vanaf € 19.50 - profiteer van tot maximaal 35% korting op dit magazine!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
4 nummers 19,50 35% Bestel doorlopend
4 nummers cadeau 19,50 35% Bestel aflopend, kado

&C, het tijdschrift en online platform van Chantal Janzen, brengt naast het reguliere &C the Magazine ook vier keer per jaar &C Specials uit. Wie niet genoeg heeft aan de 12 reguliere edities van het blad kan zo haar hart ophalen met nog meer leesplezier! Onder de specials van &C vallen onder meer '&C Oh Baby!', het Zomerboek en het Winterboek:

 • Oh Baby! is de babyspecial van &C Magazine voor moeders én aanstaande moeders waarin Chantal op haar eigen manier de ontroerende maar ook de minder rooskleurige kanten en uitdagingen van het moederschap laat zien met als ultieme boodschap: ‘we mo(e/d)deren maar wat aan, maar we hebben wél het allerbeste voor met onze kinderen en onszelf’. Moeder Chantal en haar redactie geven tips en tricks en verder is er een groot interview met een bekende Nederlandse vrouw én moeder. Tot slot ontbreekt natuurlijk de nodige inspiratie wat betreft shopping ook niet. De Oh Baby! Special verschijnt drie keer per jaar.
 • Het &C Winterboek biedt je de gelegenheid om heerlijk te relaxen op de bank met de verwarming aan, onder een dekentje en met een heerlijke kop verse thee of koffie tijdens de vaak hectische wintermaanden. Deze special staat boordevol met puzzels, shop tips, verhalen voor huismussen én feestbeesten, tips om de koude(re) dagen door te komen, inspiratie voor de feestdagen en een welhaast eindeloze lijst met lummeltips.
 • Het &C Zomerboek is een lekker dikke, hete zomerspecial waarmee het altijd hoogzomer is. Bereid je voor op gênante vakantie-anekdotes, puzzels een zomerhoroscoop en de beste tips op het gebied van fashion en beauty. Heerlijk om uitgebreid in je tuin, in het park of op het strand tot je nemen, al dit zomerse leesvoer!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een introductie-abonnement met korting op &C Special magazines. Dit blad is ook een regelrechte cadeautip voor fans en volgers van Chantal en haar socials.

Het abonnement voor jezelf van 4 nummers geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn van 1 jaar automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke ieder kwartaal eenvoudig via de abonneeservice van &C is op te zeggen. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch. &C Specials is een uitgave van &C Media BV; het magazine verschijnt vier maal per jaar.

Deel deze &C Specials aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over &C Specials »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele &C Specials acties met korting

Aanbieding 1 - 4x & C Specials € 19,50  stopt automatisch: nee

Van
29,80
Voor19,50
Korting35 %
35%
korting

Vier keer &C Specials voor 19,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 4x & C Specials cadeau € 19,50  stopt automatisch: ja

Van
29,80
Voor19,50
Korting35 %
35%
korting

Geef &C Specials nu een jaar lang (vier keer) cadeau - het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Meer abonnementen in lifestyle bladen

Het tijdschrift Harper's Bazaar
Harper's Bazaar
4x Harper's Bazaar 24,99

Harper's Bazaar is het toonaangevende fashion magazine met alles over mode, beauty, cultuur, reizen en werk. Neem nu een abonnement op de Nederlandstalige editie of geef het tijdschrift 3, 7 of 12x cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 9,49

28%
korting
Van € 34,48 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Flow
Flow
6 maanden (3 nummers) Flow 4,50 per maand

Flow is een tijdschrift over dingen op een andere manier doen. Een blad dat helemaal voor jezelf is met alles over familie, gezin, vrienden, je leven en jezelf verwennen. Elk nummer bevat tevens een papieren cadeautje! Neem nu een voordeelabonnement van zes maanden. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar, dus ook binnen de eerste termijn van zes maanden.
 vier recensiesUw besparing: 1,50

5%
korting
Van € 28,50 voor € 27,-
 
Het tijdschrift VROUW Glossy
VROUW Glossy
6x VROUW Glossy 21,-

VROUW Glossy is het tweemaandelijks verschijnende luxe glossy vrouwenmagazine met actualiteiten, interviews, reportages en entertainment. Neem nu een jaarabonnement met korting of zet deze zelfs 2 of 3 jaar vast! Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 13,00

38%
korting
Van € 34,00 voor € 21,-
 
De glossy JAN Magazine
JAN
7x JAN 39,99

Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden. Neem nu een abonnement van 6 maanden, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 50% of geef het tijdschrift 3, 9 of 15 maal cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 veertien recensiesUw besparing: 13,07

25%
korting
Slechts5,71 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
&C Specials abonnement aanbieding, rubriek lifestylebladen vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
&C Magazine
abonnement
&C Magazine
Happinez
proef abonnement
Happinez
Runner's World
abonnement
Runner's World
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws