Ancient American magazine aanbieding

Proefabonnement op Ancient American magazine

Ancient American  USA
Ancient American magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse blad Ancient American magazine is een uniek tijdschrift over de vroege (pre-Columbus) geschiedenis van het Amerikaanse continent. Met een abonnement op Ancient American leer je iedere twee maanden over de oude volkeren die Amerika bewoonden middels up-to-date informatie over nieuwe ontdekkingen, originele invalshoeken en uiteraard spectaculaire fotografie van oude tekeningen, schilderingen, monumenten en artefacten.

De doelstelling van Ancient American magazine is het zo accuraat mogelijk beschrijven van de oude geschiedenis van het Amerikaanse werelddeel, ongeacht de huidige populaire opvattingen, om zodoende een publiek forum te zijn waar zowel experts als non-professionals hun standpunten en inzichten kunnen delen. In scherp contrast met de meerderheid van de academici steunt de redactie van het blad de theorie dat reeds duizenden jaren voor Columbus officieel Amerika ontdekte bezoekers van andere continenten - niet alleen van Europa, maar ook vanuit het Nabije Oosten, Afrika, Azië en het gebied rondom de westelijke Stille Oceaan - reeds in Amerika arriveerden.

Iedere editie presenteert vaak genegeerd en soms zelfs achtergehouden feitelijk bewijsmateriaal van de blijvende invloed op Noord- en Zuid-Amerika door onder andere Noormannen uit Scandinavië, Egyptenaren uit de faraonische tijd, bewoners van het Middellandse-Zeegebied uit de bronstijd, Semitische Feniciërs, inwoners van West-Afrika, Chinezen ten tijde van de feodale koninkrijken en keizerrijken, zeevarende Polynesiërs en andere cultuurdragers. Al deze bezoekers uit vroeger tijden hebben bijgedragen aan het ontstaan en de ontwikkeling van talloze en geavanceerde beschavingen die, voordat Columbus in 1492 onder Spaanse vlag voet aan wal zette, floreerden over het gehele Amerikaanse contintent.

Het is het doel van het blad om haar lezers precies te laten zien hoe, waar, wanneer en waarom deze eens zo machtige samenlevingen eerst tot grote hoogte stegen om daarna rap te vervallen en al snel in vergetelheid te raken - als leerzame lessen voor onze eigen tijd. In Ancient American magazine zul je niet snel slappe aftreksels van versleten theorieën vinden - in plaats daarvan biedt het tijdschrift actueel nieuws over continue ontdekkingen en een originele kijk op de zaken, waarmee een verrassende rijkdom aan nieuw materiaal aan het licht wordt gebracht dat op een serieuze wijze diepgewortelde opvattingen over het verleden probeert te betwisten.

Samenvattend zijn de redactie en de bijdragende correspondenten van mening dat ze een nieuwe geschiedenis van de VS en andere Amerikaanse naties aan het schrijven zijn, dit door overtuigend onderzoek aan te leveren dat in de komende eeuw zal uitmonden in een nagenoeg totale herziening van de Amerikaanse oudheid. Vanwege haar revolutionaire potentie valt Ancient American, hoewel op een betrouwbare en gezaghebbende manier geschreven, niet onder de noemer 'wetenschappelijk tijdschrift'. Het blad kan beter gezien worden als een populair-wetenschappelijke publicatie met als doel het aanspreken van een zo breed mogelijk in de vroege voorgeschiedenis van Amerika geïnteresseerd publiek dat tegelijkertijd weigert haar wetenschappelijke geloofwaardigheid te compromitteren. Ancient American is een open forum voor iedereen, ongeacht wel of geen academische achtergrond, om ontdekkingen en ideeën over de vroege eeuwen van Amerika te delen met lezers over de gehele wereld.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende het eerste jaar opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je tegen het einde een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Ancient American magazine verschijnt eens in de twee maanden; het tijdschrift is een uitgave van Ancient American gevestigd te Colfax, Wisconsin in de Verenigde Staten.

Deel deze Ancient American magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Ancient American magazine »
Titel: Ancient American magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 17,95

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 25% of geef het magazine cadeau.
 één recensieUw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 42,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden. Neem nu een abonnement met korting of geef het blad cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 22,75

35%
korting
Slechts4,72 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Geschiedenis Magazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 11,85

37%
korting
Van € 31,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Ancient American magazine proefabonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
American History magazine
History of War magazine
digitaal abonnement
History of War magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws