Cakes & Sugarcraft magazine aanbieding

Proefabonnement op Cakes & Sugarcraft magazine

Cakes & Sugarcraft magazine
Cakes & Sugarcraft  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Cakes & Sugarcraft magazine is een Brits tijdschrift over taarten, gebak en ander kunstig gemaakt suikerwerk. Het blad verschijnt zes keer per jaar en is een inspirerend en informatief naslagwerk voor iedereen die ervan geniet om taarten, cupcakes en andere baksels te maken en deze te versieren met decoraties van frosting, glazuur, marsepein et cetera.

Iedere editie van Cakes & Sugarcraft staat vol met meer dan 20 verschillende projecten met uitgebreide handleidingen voor het maken en versieren van taarten, cakes, cupcakes, koekjes en meer voor alle niveaus: van de absolute beginner tot de professional die op zoek is naar nieuwe ideeën. Iedere tutorial in het tijdschrift is voorzien van prachtige foto's en makkelijk te volgen stap voor stap instructies. Cakes & Sugarcraft heeft voor deze artikelen een aantal van de grote namen uit de wereld van de professionele taartdecoratie weten te strikken. Vaste onderdelen en rubrieken omvatten verder onder andere recepten, interviews, het laatste nieuws, een overzicht van evenementen, reviews van boeken over taartdecoratie, technische hulpmiddelen en andere producten en de zogenaamde 'giveaways'.

Cakes & Sugarcraft magazine viert het ambacht van zelf op kwalitatief hoog niveau taarten maken en versieren en de creativiteit en het vakmanschap die daarbij komen kijken. Het blad is al meer dan 20 jaar pleitbezorger van het beste in eigentijdse ontwerpen en een betrouwbare bron wat betreft nieuwe ontwikkelingen binnen het wereldje, of zo je wilt de branche. Cakes & Sugarcraft geeft met haar onmisbare bron van vaardigheden en fundamentele kennis van experts vorm aan de wereld van de zelfgemaakte taarten; veel van de feest-, verjaardags- en bruiloftstaarten en de inzendingen voor wedstrijden die je tegenkomt zien er waarschijnlijk zo schitterend uit vanwege de invloed en autoriteit van het tijdschrift. Of je nu hobbymatig taarten maakt of dit doet om (een deel van) je inkomen uit te halen: het magazine is een onschatbare bron van informatie voor eenieder die aan de slag gaat met bloem, baking soda, boter, suiker, chocolate, frosting, glazuur en meer ingrediënten om je vingers bij af te likken!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Cakes & Sugarcraft magazine verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Squires Kitchen Magazine Publishing Ltd te Farnham in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Cakes & Sugarcraft magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Cakes & Sugarcraft magazine »
Titel: Cakes & Sugarcraft magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 17,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 15,-

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met korting.
 tien recensiesUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Cakes & Sugarcraft magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Smulweb Magazine
abonnement
Smulweb Magazine
LandIdee
abonnement
LandIdee
De Tuin op Tafel
abonnement
De Tuin op Tafel
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws