ControllersMagazine aanbieding

Proefabonnement op ControllersMagazine

Controllers Magazine
ControllersMagazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


ControllersMagazine is een opiniërend en toonaangevend vaktijdschrift bestemd voor controllers, treasurers en financieel managers. Het blad analyseert trends en besteedt hiernaast uiteraard volop aandacht aan vaktechnische zaken met als belangrijkste insteek relevantie binnen het kader van management accounting en treasury. Aan de orde komen onder andere:

  • Interne en externe verslaglegging: o.a. budgettering, kostprijsberekening, verschillenanalyse en het opstellen van jaarrekeningen.
  • E-Business: electronisch zakendoen om de effectiviteit van processen te verbeteren.
  • ICT: het inzetten van informatietechnologie om de efficiëntie van de organisatie te verbeteren.
  • Outsourcing: het uitbesteden van werkzaamheden die niet tot de core-business van de organisatie behoren aan derden, om zodoende de efficiency van de organisatie te vergroten.
  • Treasury: het maken van financiële planningen, het inschatten en analyseren van risico's op het gebied van investeringen, valuta, rente, krediet en liquiditeit, het zorgen voor een optimale financiële logistiek en het bewaken van de financiële positie van de organisatie.
  • Management Accounting en Controlling: het verzamelen, registreren, ordenen en analyseren van financiële informatie van een onderneming en het rapporteren van deze gegevens aan de directie en het management van de organisatie.

Naast het ingaan op de taken waarmee een controller in de dagelijkse praktijk te maken heeft en het bieden van aanvullende, actuele informatie daarover wordt op de nieuwste ontwikkelingen ingespeeld en staat in in ieder nummer tevens een interview met een vakgenoot. Al met al maakt dit Controllers Magazine tot een onmisbare vaktitel.

Maak nu voordelig kennis met dit tijdschrift voor financieel specialisten met ambitie: ter introductie betaalt u voor de eerste drie nummers slechts 45 euro 48; dit betekent een korting van 20% op de normale abonnementsprijs.

Deze aanbieding is alleen geldig op adressen binnen Nederland. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW. Het introductie-abonnement loopt tot schriftelijke wederopzegging; opzeggen dient minimaal een maand voor het aflopen van de abonnementsperiode te geschieden. Geeft u het abonnement kado dan stopt de bezorging automatisch na drie nummers. In geval van een cadeau-abonnement dienen de gegevens van de gever en ontvanger van elkaar te verschillen. ControllersMagazine verschijnt acht keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Elsevier Fiscaal, een onderdeel van uitgever Reed Business BV.

Deel deze ControllersMagazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ControllersMagazine »
Titel: ControllersMagazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in fiscale vakbladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is het onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Lees Beleggers Belangen nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement tegen een zeer scherp actietarief.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
ControllersMagazine proefabonnement aanbieding, rubriek fiscale en financiële vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws