De IT Auditor aanbieding

Proefabonnement op De IT Auditor

IT-Auditor
De IT Auditor

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


De EDP Auditor is het vaktijdschrift van de NOREA voor IT-auditors (RE's ofwel Register EDP Auditors) met als doel het op een onafhankelijke en deskundige wijze overdragen van kennis en expertise op het gebied van het beoordelen en verbeteren van de kwaliteit van de geautomatiseerde informatievoorziening binnen organisaties. Met de geboden informatie wordt de serieuze IT auditor op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van auditing van IT en ICT toepassingen, zodat het (top)management en de binnen het bedrijf of de instelling werkzame accountants vakkundig en doeltreffend geadviseerd kunnen worden over het 'in control' zijn of komen van de organisatie.

In het tijdschrift komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Informatiebeveiliging en assurance - risicoanalyse, maatregelen op het gebied van preventie, detectie, tijdig ingrijpen en corrigeren.
  • Het gebruiken en implementeren van open standaarden en Open Source Software (OSS) en de integratie met bestaande systemen.
  • De elektronische overheid - de beveiliging van elektronische communicatie met en tussen de overheid.
  • Business Activity Monitoring - real-time management informatie, automatische detectie en correctie van problemen voor maximale zekerheid van de bedrijfsvoering.
  • SAS70 verklaringen en TPM (Third Party Mededelingen).
  • Nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (te denken valt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet, SOx (Sarbanes-Oxley) en Basel II).
  • Nieuwe (mogelijke) technologieën zoals bijvoorbeeld continuous auditing en grid computing.

Daarnaast in iedere editie een voorwoord van de redactie, een column, een interview met een vakgenoot, boekbesprekingen en een nawoord van de NOREA. Lezers van het blad zijn register EDP-auditors werkzaam voor externe kantoren of binnen interne IT-audit-groepen alsmede managers van organisaties die streven naar verbetering of handhaving van de 'control' van business en automatisering.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW. Het introductie-abonnement loopt tot schriftelijke wederopzegging; opzeggen dient uiterlijk een maand voor de vervaldatum bij de uitgever te geschieden. Indien het abonnement cadeau wordt gegeven stopt de bezorging automatisch na twee nummers. In het geval van een kadoabonnement dienen de gegevens van de gever en ontvanger van elkaar te verschillen. De EDP-Auditor is het officiele nieuwsorgaan van de NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-auditors), de beroepsorganisatie van IT auditors in Nederland. Het vakblad verschijnt vier maal per jaar en wordt uitgegeven in samenwerking met Reed Business BV.

Deel deze De IT Auditor aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over De IT Auditor »
Titel: De IT Auditor
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in fiscale vakbladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is het onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Lees Beleggers Belangen nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement tegen een zeer scherp actietarief.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
De IT Auditor proefabonnement aanbieding, rubriek fiscale en financiële vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Linux Magazine
proef abonnement
Linux Magazine
Wired magazine
abonnement
Wired magazine
Emerce
abonnement
Emerce
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws