Empire magazine aanbieding

Proefabonnement op Empire magazine

Empire magazine
Empire  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Britse maandblad Empire magazine is het meest populaire blad over films ter wereld - een echte must read voor filmliefhebbers welke maandelijks verslag doet van de grootste en beste films die het grote witte doek sieren of dat binnenkort gaan doen. Het tijdschrift kenmerkt zich door eerlijke, onpartijdige reviews van alle films die in de bios verschijnen gecombineerd met openhartige en verbazingwekkende interviews met 's werelds meest beroemde filmsterren. Kort gezegd: Empire is simpelweg de enige keus voor de toegewijde filmkenner. Empire behandelt zowel de releases (en voorpublicaties) van de laatste grote publiekstrekkers en blockbusters als de kleinere arthouse films en recenseert deze op genadeloos eerlijke wijze.

Met een abonnement op Empire magazine kun je je iedere maand vergapen aan exclusieve artikelen met kijkjes achter de schermen op de filmset van de nieuwste in gang zijnde producties en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit het filmwereldje. In het verleden zijn onder andere grote namen als Steven Spielberg en Sam Mendes al gastredacteur geweest, dus dan weet je alvast dat het met de kwaliteit en de connecties van dit blad wel snor zit!

Reeds sinds de eerste editie verscheen, in 1989, heeft Empire magazine de die-hard filmfan iedere maand op de hoogte weten te houden van de in de bioscoop verwachte films. Gedurende die nu al weer meer dan 30 jaar is het blad langzaam maar zeker uitgegroeid tot het best verkopende filmblad in het Verenigd Koninkrijk. Of het nu om de nieuwste superhelden film uit de Marvel Cinematic Universe gaat of om een relatief onbekende onafhankelijke arthouse film: je kunt er van op aan dat Empire er als de kippen bij is om alle releases die ertoe doen en die dus je aandacht verdienen te voorzien van een beoordeling en uitgebreide recensie. Ieder jaar wordt er ook uitgebreid verslag gedaan van de Empire Awards, een sinds 1996 jaarlijks gehouden ceremonie die cinematografische prestaties op nationaal en internationaal vlak eer bewijst. Als lezer kun je ook meestemmen voor deze awards.

Empire staat ook bekend om haar eerlijke en onthullende interviews met 's werelds voornaamste acteurs en actrices. Het tijdschrift neemt je mee achter de schermen zodat je zelf kunt zien hoe jouw favoriete films tot stand komen. Vaste rubrieken zijn verder onder andere 'Classic Scene', waarin je een belangrijk moment van een klassieker kunt herbeleven middels een transcript, 'My Movie Mastermind', waarin populaire acteurs en regisseurs getoetst worden over hun kennis over films waaraan ze meegewerkt hebben en 'Re.View' met een uitgebreid overzicht van de nieuwste releases op DVD en Blu-Ray. Andere regelmatig terugkerende items in het blad zijn de 'Top xx' artikelen, waar de redactie bijvoorbeeld de tien beste achtervolgings-scenes ooit op een rijtje zet. De vraag is natuurlijk wel of je het met ze eens bent, want niets is zo persoonlijk als smaak!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl) , telefonisch of per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Je krijgt dan na een jaar een vrijblijvende aanbieding om het abonnement alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Empire magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Bauer Consumer Media Ltd. gevestigd te Peterborough in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Empire magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Empire magazine »
Titel: Empire magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer tijdschriften en kranten:
Empire magazine proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse tijdschriften voor mannen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
TVFilm
abonnement
TVFilm
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws