Faces aanbieding

Proefabonnement op Faces

Faces
Faces  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelstalige jeugdblad Faces Magazine helpt kinderen begrijpen hoe de volkeren en culturen over de gehele wereld leven, denken, werken en spelen. Iedere editie van het tijdschrift gaat over een andere cultuur en bevat verhalen over het dagelijks leven, volksverhalen en boeiende artikelen die helpen om andere culturen te leren begrijpen en respecteren. De artikelen worden geschreven door bekende antropologen en andere deskundigen die de mens en zijn cultuur bestuderen. Deze zorgen samen met opdrachten, kaarten, spelletjes en foto's voor zowel intellecuele als visuele prikkels bij de jeugdige lezers. Het blad is zeer geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar in de bovenbouw van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs en kan daarnaast op school worden gebruikt door leraren maatschappijleer, begrijpend lezen, letteren en bibliothecarissen.

Faces magazine neemt haar jonge lezers zowel mee naar plaatsen en gebieden aan de andere kant van de wereld als buurlanden om zodoende een eerlijk en objectief beeld te verschaffen van hoe kinderen daar leven. Of je nu een reis aan het plannen bent of gewoon wat meer wil leren over andere delen van de wereld: Faces zorgt ervoor dat je de informatie krijgt die je moet hebben zodat je je direct helemaal ingeburgerd voelt op de plaats van bestemming. Van algemene gebruiken tot verkeersregels, vreemd voedsel tot de dieren die je er kunt vinden en van spelletjes tot de manieren van huisvesting: in Faces vind je iedere keer schitterende artikelen en adembenemende fotografie die de hele wereld bij je thuis brengen.

Wat is het op één na beste wat je kunt doen, behalve een wereldreis maken? Met Faces iedere maand een virtuele reis maken naar een andere uithoek natuurlijk! Van Nigerië tot Brazilië, van Zweden tot China en van de uitgestrekte zandvlakten van de Kalahari woestijn tot de stranden van Frankrijk: je weet nooit waar Faces je nu weer mee naar toe neemt en wie je er zult ontmoeten. Of het nu traditionele spelletjes van Samoa, Palestijnse volksvertellingen, Indiase recepten of Australische diersoorten zijn, Faces magazine helpt kinderen om geweldige mensen, plaatsen en culturen van over de gehele wereld te ontdekken.

Houdt je kind van reizen en geeft hij of zij er blijk van interesse te hebben in andere culturen en gebruiken? Neem dan nu een abonnement op Faces, het reisblad voor kinderen met artikelen over geografie, etnografie en wereldcultuur.

Let op: dit betreft een Engelstalig jeugdblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail aan service@engelsebladen.nl. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger dient af te wijken van dat van jezelf. Indien je gebruik wilt maken van de actie op deze pagina dan verloopt de distributie en administratie via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Faces verschijnt 9 keer gedurende het schooljaar, van september tot mei. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Cricket Media, Inc. te McLean Virginia.

Deel deze Faces aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Faces »
Titel: Faces
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck
Proefabonnement: 9x Donald Duck 25,-

Lees of geef Donald Duck nu negen weken voor maar 25 euro. Het proefabonnement stopt automatisch! Of kies voor één van de andere abonnementen met korting.
 56 recensiesUw besparing: 3,35

12%
korting
Van € 28,35 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
Proefabonnement: 4x Zo Zit Dat 15,-

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Nu vier keer dit tijdschrift op de mat voor slechts 15 euro. Stopt automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,00

12%
korting
Van € 17,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wild van Freek
Wild van Freek
Proefabonnement: 3x Wild van Freek 11,-

Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Faces proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
7Days
proef abonnement
7Days
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Beoordeling

Geef Faces als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws