FourFourTwo aanbieding

Proefabonnement op FourFourTwo

FourFourTwo
FourFourTwo

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het van origine Britse voetbalblad FourFourTwo heeft ook een Nederlandse editie! Het populaire internationale magazine, dat naast de Engelse editie ook eigen uitgaven in meer dan twintig landen - waaronder Brazilië, Italië, Portugal, Zweden en zelfs Korea en Indonesië - heeft, is befaamd om haar verrassende en uitermate originele invalshoeken, mooie verhalen en de grote voetbalsterren. Uitgever F&L Media neemt de uitgave en een deel van de inhoud van de Nederlandse editie voor haar rekening.

FourFourTwo staat gelijk aan een grote liefde en passie voor de nummer 1 sport wereldwijd: voetbal. Het streven van de redactie is om zoveel mogelijk de waan van de dag te mijden en te focussen op wat voetbal zo mooi en bijzonder maakt. Het tijdschrift heeft daarbij zo haar ingangen om met regelmaat de grootste internationale sterren vast te leggen voor verrassende verhalen en schitterende fotoreportages. Daarbij zijn exclusieve kijkjes achter de schermen bij clubs vaak geen uitzondering. De Nederlandse editie maakt weliswaar gebruik van de inhoud van het Engelstalige 'moederblad', maar is niet zomaar een 1-op-1 vertaling: alleen het beste van de internationale inhoud wordt overgenomen, de rest wordt door de Nederlandse redactie aangevuld met eigen artikelen over internationale topvoetballers van vroeger en nu. Dus lees je niet alleen over de Britse Premier League, maar ook over de andere grote voetbalcompetities binnen Europa zoals de Primera División, de Bundesliga en natuurlijk onze eigen Eredivisie.

Als je nu een abonnement neemt op FourFourTwo dan lees je iedere maand over de beste spelers uit de internationale voetbalwereld en krijg je exclusieve en bijzondere interviews en schitterende achtergrondverhalen over alle facetten van deze mooie balsport op de mat. Spectaculair, hilarisch, autoritair, intelligent, gek, eigenaardig - als het met voetballen te maken heeft, dan staat het in FourFourTwo! Tip: je kunt natuurlijk ook een cadeau-abonnement afsluiten voor een voetballiefhebber in je familie of vriendenkring. Een mooi cadeau voor vaderdag, een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!

De abonnementen van 3 nummers 15 en 10 nummers 35 euro voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na afloop van de actieperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na 3 danwel 10 edities en is opzeggen dus niet nodig. De Nederlandse editie van FourFourTwo verschijnt tien maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door F&L Media.

Deel deze FourFourTwo aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over FourFourTwo »
Titel: FourFourTwo
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Four Four Two UK
FourFourTwo magazine
12x FourFourTwo digitaal 27,99

FourFourTwo is hét Engelse voetbalblad: toonaangevend en met een tikkeltje humor. Neem een digitaal abonnement en lees alles over de beste voetballers en clubs van vandaag en morgen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 25,89

48%
korting
Van € 53,88 voor € 27,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
FourFourTwo proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Sports Illustrated magazine
SLAM Magazine
digitaal abonnement
SLAM Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws