In Magazine aanbieding

Proefabonnement op In Magazine

InMagazine
In Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het weekblad IN is op 24 november 2005 opgehouden te bestaan, na precies een half jaar en 27 nummers. Reden voor het opheffen van deze titel is de tegenvallende (gelijkblijvende) oplages. Hieronder kun je de wervingstekst voor IN nog 's nalezen.

In Magazine is het eerste entertainment weekblad in Nederland. In is niet echt een roddelblad, en ook geen maandelijkse glossy. Het verschil met deze traditionele tijdschriften zit 'm erin dat In de nadruk legt op buitenlandse sterren en series zoals de Osbournes, Newlyweds, Ashlee Simpson en Fabulous life of. Dat wil overigens niet zeggen dat de Nederlandse beroemdheden niet aan bod komen. Wat vooral uniek is aan InMagazine is de complete tv programmering achterin het blad, je zou In dus ook kunnen gebruiken als tv gids. In is hierdoor te vergelijken met het Engelse tijdschrift Heat en het Amerikaanse blad People.

Elke week vind je in In aktuele rubrieken over dvd's, cd's, boeken en films. Daarnaast is er volop aandacht voor onderwerpen op het gebied van muziek en televisie. Zoek je dus een verfrissende en eigenzinnige combinatie van glamour, mode, entertainment, beauty en media met een compleet programmablad, neem dan een voordelig proefabonnement op In Magazine. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven, vul daarvoor op het aanvraagformulier ook de gegevens van degene die InMagazine kado krijgt in.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Het proefabonnement loopt tot wederopzegging; het kado abonnement stopt automatisch. In Magazine is een uitgave van MTV Networks en Quote Media; het tijdschrift verschijnt wekelijks (52 keer per jaar).

Deel deze In Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Drie In Magazine recensies »
Titel: In Magazine
9.7 / 10, 3 reviews
Gemiddelde waardering:

  9.7

Externe bron:
InMag.nl

Meer proefabonnementen in tv-gidsen

De tv gids MAX Magazine
MAX Magazine
Proefabonnement: 12x Max Magazine 10,-

Neem Max Magazine, het omroepblad van Omroep Max, nu 12 weken vrijblijvend op proef. Het abonnement stopt automatisch. Of kies voor een voordelig jaarabonnement met liefst 60% korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,88

16%
korting
Van € 11,88 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 12 nummers stopt automatisch
De tv gids TV Film
TVFilm
52 weken TVFilm 30,-

TVFilm is de dikste tvgids met alles over TV, film en home entertainment. Alle Nederlandse zenders overzichtelijk op 1 pagina met een dagelijks filmoverzicht. Nu een jaar lang TV Film met 31% of 2 jaar met liefst 37% korting!
 44 recensiesUw besparing: 13,68

31%
korting
Van € 43,68 voor € 30,-
 
de Vara TV gids
VARAGids
Proefabonnement: 20 weken VARAGids 10,-

Maak nu 20 weken voordelig kennis met de VARAGids voor slechts 50 cent per week. Het proefabonnement stopt automatisch! Of kies voor een jaarabonnement met korting en/of welkomstcadeau: een KOBO tegoedbon t.w.v. 25,-.
 24 recensiesUw besparing: 15,96

61%
korting
Van € 25,96 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 20 nummers stopt automatisch
De tv gids de Avro Bode
Avrobode
52 weken Avrobode 42,-

Met de Avrobode, de tv gids van de omroepvereniging Avro, krijgt u overzichtelijke programmagegevens, een dagelijks filmoverzicht en heldere toelichting.
 50 recensiesUw besparing: 25,08

37%
korting
Slechts0,81 per tv gids
 
De tv gids Mikrogids
Mikro Gids
52x Mikro Gids 33,-

De Mikro Gids is de minimalistische tv gids met de focus op films en series. Nu een jaar met 36% korting!
 40 recensiesUw besparing: 18,48

36%
korting
Slechts0,63 per tv gids
 
Meer tijdschriften en kranten:
In Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek tv gidsen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws