Lady Golfer aanbieding

Proefabonnement op Lady Golfer

Lady Golfer  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Lady Golfer is hét toonaangevende en onmisbare magazine voor vrouwen die golfen. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar, gedurendende het golfseizoen, en staat vol met tips met betrekking tot alle essentiële zaken die komen kijken bij golf. Lady Golfer helpt je om jezelf te verbeteren en je handicap te verlagen vanuit een vrouwelijke visie. Uiteraard is er ook de nodige aandacht voor hoe je goed voor de dag komt op de baan en komen tips met betrekking tot mode en een stijlvolle uitstraling dus geregeld aan bod; maar ook voor het serieuze werk, waar het gaat om het verbeteren van je skills en inzicht en je dus instructies en tips van professionals kunt gebruiken, kun je vertrouwen op Lady Golfer. Alle artikelen in het blad worden geschreven door een team van mensen met de nodige kennis van zaken.

In iedere editie van Lady Golfer vind je:

  • Interviews met en reportages over de grootste namen binnen de golfsport
  • Artikelen over mode - blijf op de hoogte van de laatste trends, de leukste mode en de nieuwste accessoires voor op de golfbaan en in het clubhuis.
  • Informatieve recensies over golfbanen - of je nu op zoek bent naar een 9-holes golfbaan om tijdens je vakantie in Schotland lekker een balletje te slaan, een locatie waar je golfen kunt combineren met een weekendje wellness of omdat je gewoon wilt weten op welke golflocaties je geweest móet zijn in Engeland en daarbuiten: in Lady Golfer lees je er alles over.
  • Briljante instructies van de pro's - echte club professionals die weten hoe ze de gemiddelde speler kunnen helpen komen met makkelijk te begrijpen hints en tips; tour professionals leggen uit hoe je finesse kunt verwerven om zodoende de bal verder en rechter te slaan en het aantal benodige slagen te minimaliseren.
  • Leuke prijsvragen waar je als abonnee aan kunt deelnemen - iedere maand kun je schitterende prijzen winnen variërend van luxe golfclubs tot droomvakanties
  • Vaste rubrieken met reviews en presentaties van de nieuwste uitrusting - als je op zoek bent naar een nieuwe houten of ijzeren club of die ene perfecte putter, lees dan deze recensies eerst!
  • Grappige en vermakelijke maar tegelijkertijd goed geïnformeerde commentaren over alle aspecten van de golfsport.
  • En nog veel meer!

Werk aan je skills, vergroot je vertrouwen en laat de volgende keer dat je op de club bent een goede indruk achter met alles wat je geleerd hebt uit Lady Golfer. Of verras een golfende vriendin met een cadeau-abonnement op dit tijdschrift!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Lady Golfer verschijnt zes keer per jaar in de periode tussen maart en augustus; het tijdschrift wordt uitgegeven door Sports Publications Ltd te Leeds in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Lady Golfer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lady Golfer »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in golfbladen

Het sportblad Golf Digest
Golf Digest magazine
11x Golf Digest magazine digitaal £ 18,61

Golf Digest magazine is hét blad voor de fanatieke golfer, boordevol tips en advies van de pros. Neem nu een digitaal of print abonnement!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 56,19

75%
korting
Van £ 74,80 voor £ 18,61
 
Het tijdschrift Golf Monthly
Golf Monthly magazine
12x (1 jaar) Golf Monthly magazine digitaal 42,99

Golf Monthly magazine is 's werelds oudste golfblad met iedere maand interviews, reportages, uitslagen en analyses van de grote toernooien, reviews van materialen en meer! Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een losse editie!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 52,89

55%
korting
Slechts3,58 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Lady Golfer proefabonnement aanbieding, rubriek golf tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Pilates Style magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws