Nummer 14 aanbieding

Proefabonnement op Nummer 14

Nummer 14
Nummer 14

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In december 2007 verscheen het laatste nummer van het tijdschrift nummer 14, het beoogde verlengstuk voor het voetbalblad VI. Helaas is de uitgever er niet in geslaagd de titel winstgevend te maken, de doelgroep bleek hier te klein voor te zijn. Onderstaande tekst komt hiermee te vervallen. We nodigen bezoekers van harte uit om een recensie over Nummer 14 te schrijven.

Het voetbal-maandblad Nummer 14 is het 'logische vervolg' op het weekblad Voetbal International, het meest gelezen voetbalblad van Nederland. Waar VI de waan van de dag volgt en ingaat op de actualiteiten, brengt het maandblad Nummer 14 de voetballiefhebber die daar niet genoeg aan heeft en meer wil weten onder andere lange diepte-interviews, nostalgische reportages, tot de verbeelding sprekende reportages en prachtige human-interest verhalen. Dit alles wordt, onder de bezielende leiding van Nummer 14 (14 is het vroegere rugnummer van Johan Cruijff) himself, aangevuld met de mooiste beelden uit het heden en verleden.

Nummer 14 wordt door de redactie, met daarin onder andere Wilfred Genee, onder leiding van Johan Derksen en in nauwe samenwerking met 'De meester' zelf, Johan Cruijff, gemaakt. Cruijff schrijft maandelijks een column en adviseert daarnaast de redactie van het blad, waardoor je als lezer iedere maand verzekerd bent van een verfijnde, Cruijffiaanse kijk op de voetbalsport.

Kortom: Nummer 14 geeft maandelijks diepgang aan het voetbal. Probeer dit voetbaltijdschrift nu drie maanden extra voordelig uit voor 7 euro 50. Dat betekent 38% korting op de prijs in de winkel!

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het proefabonnement van drie nummers (een kwartaal) is geheel vrijblijvend. Het abonnement van zes nummers (een half jaar) loopt tot schriftelijke wederopzegging; wil je na de proefperiode niet automatisch verlengen dan dien je dit tijdig schriftelijk kenbaar te maken aan de uitgever. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na de gekozen periode (zowel het kwartaal als het halfjaarabonnement dus). In het geval van een cadeauabonnement dienen de persoonsgegevens van gever en ontvanger van elkaar te verschillen. Nummer 14 verschijnt twaalf keer per jaar, telkens op de veertiende van de maand. Het tijdschrift is een uitgave van WP Sportmedia / Voetbal International.

Deel deze Nummer 14 aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nummer 14 »
Titel: Nummer 14
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Nummer14.nl

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Four Four Two UK
FourFourTwo magazine
12x FourFourTwo digitaal 27,99

FourFourTwo is hét Engelse voetbalblad: toonaangevend en met een tikkeltje humor. Neem een digitaal abonnement en lees alles over de beste voetballers en clubs van vandaag en morgen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 25,89

48%
korting
Van € 53,88 voor € 27,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Nummer 14 proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vrij Nederland
cadeau abonnement
Vrij Nederland
Men's Health
cadeau abonnement
Men's Health
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws