Nuts & Volts aanbieding

Proefabonnement op Nuts & Volts

Nuts & Volts
Nuts & Volts  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad Nuts & Volts is het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in electronica. Vandaag de dag zijn er helaas nog maar een paar magazines die hier helemaal aan gewijd zijn. Nuts & Volts is het oudste nog bestaande electronica-tijdschrift van de Verenigde Staten en heeft ook de meeste lezers. De eerste editie stamt uit 1980 en verscheen in de vorm van een krantje met advertenties dat gratis werd weggegeven. In de jaren 90 transformeerde het blad langzaam maar zeker naar een publicatie met meer redactionele inhoud, maandelijkse columns en omschrijvingen van projecten voor electronica doe-het-zelvers en verscheen het op tabloid formaat. In 2003 kreeg Nuts & Volts een standaard tijdschriftformaat en sindsdien wordt het in kleur geprint op papier van hoge kwaliteit.

Nuts & Volts wordt geschreven en gemaakt voor praktisch ingestelde hobbyisten, technici, technisch ontwerpers en mensen die graag willen experimenteren. De grote verscheidenheid aan onderwerpen die het blad behandelt is aansprekend voor alle niveaus. Zaken die aan bod komen zijn onder meer amateur-robotica, circuitontwerp, lasers, computerbesturing, domotica (ook wel bekend als huisautomatisering), gegevensverzameling, nieuwe technologieën, doe-het-zelf projecten, electronica theorie, analoge technieken en microcontrollers.

Regelmatig verschijnende rubrieken en columns zijn onder andere:

  • The Spin Zone - een rubriek over wat je allemaal kunt doen met de Propeller microcontroller van Parallax, een multiprocessor microcontroller met een bijzondere architectuur, en de bijbehorende programmeertaal SPIN.
  • The Ham's Wireless Workbench - digitale communicatie is de standaard vandaag de dag. Amateur radio is een mooie manier om te experimenteren met digitale modes en protocollen. In deze rubriek lees je van alles over HAM radio.
  • The Design Cycle - hier vind je geavanceerde technieken voor technisch ontwerpers.
  • Open Communication - een rubriek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerken en draadloze technieken.
  • Near Space - hier lees je meer over weerstations, weerballonnen, drones en andere 'near-space' apparaten waarmee je metingen kunt verrichten of vanaf grote hoogte foto's kunt maken.

Hoe bouw je zelf voor minder dan een paar tientjes een ECG/EKG unit om de electrocardiografie mee te verkennen via de microfoon-input van je eigen laptop? Hoe kun je zelf een simpele en goedkope ballistische chronograaf in elkaar zetten waarmee je de snelheid van een afgevuurd projectiel kunt meten? Hoe laat je een digitale oscillator synchroniseren met een analoge bron? Hoe kun je zelf een beveiligingssysteem bouwen dat je kan vertellen of je een deur op slot gedaan hebt of niet en nog veel meer? Al dit soort leuke doe-het-zelf projecten en meer komen aan bod in Nuts & Volts magazine. Neem nu een abonnement of geef dit blad voor echte techneuten cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Nuts & Volts verschijnt zes keer per jaar en wordt uitgegeven door T&L Publications te North Hollywood in de VS.

Deel deze Nuts & Volts aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nuts & Volts »
Titel: Nuts & Volts
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Nuts & Volts proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
PCM
proef abonnement
PCM
C't
abonnement
C't
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws