Nuts and Volts magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Nuts and Volts magazine

6x (1 jaar) Nuts & Volts magazine £ 80,03
Nuts and Volts magazine

Nuts & Volts magazine is het doe-het-zelf blad voor iedereen met interesse in elektronica. Met o.a. aandacht voor robotica, computerbesturing, domotica, analoge en digitale technieken en het programmeren van microcontrollers.

Bekijk de actie »
 

Alle Nuts and Volts magazine abonnement aanbiedingen

 1. 6x Nuts and Volts magazine £ 80,03
  jaarabonnement
      Beste deal

Nuts and Volts magazine lees je nu al vanaf £ 80.03

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 80,03   Bestel doorlopend

Het Amerikaanse blad Nuts & Volts is het toonaangevende tijdschrift voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in electronica. Vandaag de dag zijn er helaas nog maar een paar magazines die hier helemaal aan gewijd zijn. Nuts & Volts is het oudste nog bestaande electronica-tijdschrift van de Verenigde Staten en heeft ook de meeste lezers. De eerste editie stamt uit 1980 en verscheen in de vorm van een krantje met advertenties dat gratis werd weggegeven. In de jaren 90 transformeerde het blad langzaam maar zeker naar een publicatie met meer redactionele inhoud, maandelijkse columns en omschrijvingen van projecten voor electronica doe-het-zelvers en verscheen het op tabloid formaat. In 2003 kreeg Nuts & Volts een standaard tijdschriftformaat en sindsdien wordt het in kleur geprint op papier van hoge kwaliteit.

Nuts & Volts wordt geschreven en gemaakt voor praktisch ingestelde hobbyisten, technici, technisch ontwerpers en mensen die graag willen experimenteren. De grote verscheidenheid aan onderwerpen die het blad behandelt is aansprekend voor alle niveaus. Zaken die aan bod komen zijn onder meer amateur-robotica, circuitontwerp, lasers, computerbesturing, domotica (ook wel bekend als huisautomatisering), gegevensverzameling, nieuwe technologieën, doe-het-zelf projecten, electronica theorie, analoge technieken en microcontrollers.

Regelmatig verschijnende rubrieken en columns zijn onder andere:

 • The Spin Zone - een rubriek over wat je allemaal kunt doen met de Propeller microcontroller van Parallax, een multiprocessor microcontroller met een bijzondere architectuur, en de bijbehorende programmeertaal SPIN.
 • The Ham's Wireless Workbench - digitale communicatie is de standaard vandaag de dag. Amateur radio is een mooie manier om te experimenteren met digitale modes en protocollen. In deze rubriek lees je van alles over HAM radio.
 • The Design Cycle - hier vind je geavanceerde technieken voor technisch ontwerpers.
 • Open Communication - een rubriek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerken en draadloze technieken.
 • Near Space - hier lees je meer over weerstations, weerballonnen, drones en andere 'near-space' apparaten waarmee je metingen kunt verrichten of vanaf grote hoogte foto's kunt maken.

Hoe bouw je zelf voor minder dan een paar tientjes een ECG/EKG unit om de electrocardiografie mee te verkennen via de microfoon-input van je eigen laptop? Hoe kun je zelf een simpele en goedkope ballistische chronograaf in elkaar zetten waarmee je de snelheid van een afgevuurd projectiel kunt meten? Hoe laat je een digitale oscillator synchroniseren met een analoge bron? Hoe kun je zelf een beveiligingssysteem bouwen dat je kan vertellen of je een deur op slot gedaan hebt of niet en nog veel meer? Al dit soort leuke doe-het-zelf projecten en meer komen aan bod in Nuts & Volts magazine. Neem nu een abonnement of geef dit blad voor echte techneuten cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Nuts & Volts magazine verschijnt zes keer per jaar en wordt uitgegeven door T&L Publications te North Hollywood in de VS.

Deel deze Nuts and Volts magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nuts and Volts magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Nuts and Volts magazine acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Nuts & Volts magazine £ 80,03  stopt automatisch: nee

Van
£ 80,03
Voor£ 80,03

Zes keer Nuts and Volts magazine voor £ 80,03.

Vraag aan

Meer abonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Computer Idee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op Computer Idee of kies direct voor een halfjaar- of jaarabonnement en profiteer van een aantrekkelijke korting. Ook leuk om cadeau te geven!
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrift voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit, kies voor een jaarabonnement met extra korting of geef het blad 3 of 10x cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,50

22%
korting
Van € 25,50 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Tips & Trucs
Tips & Trucs
Proefabonnement: 3x Tips & Trucs 12,50

Tips & Trucs is al jaren het meest praktische computermagazine. Met alles over hardware, software, internet én smartphones. Neem een automatisch aflopend abonnement op Tips en Trucs, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 58%.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,35

48%
korting
Van € 23,85 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Nuts and Volts magazine abonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Popular Mechanics magazine
digitaal abonnement
Popular Mechanics magazine
C't
abonnement
C't
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws