Spelen met Kleur aanbieding

Proefabonnement op Spelen met Kleur

Spelen met Kleur
Spelen met Kleur

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Spelen met Kleur is een lekker dik kleur- en opdrachtenboek voor jongens en meisjes in de groepen 3, 4 en 5 (plusminus 6 t/m 8 jaar) van de basisschool. Is jouw zoon of dochter een echte knutselaar die graag kleurt en tekent? Dan valt dit boekje vast helemaal in de smaak! In Spelen met Kleur staan leuke opdrachtjes zoals kleur op kleur, magisch kleuren (tovertekeningen maken), dobbel en kleur, spiegeltekeningen en ook een aantal 'gewone' kleurplaten. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe editie van maar liefst 48 pagina's waar je kind wel even een tijdje zoet mee is. Het is een uitgave van Denksport Junior, een speciale lijn met puzzel-, doe- en kleurboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Wat voor dingen kun je verwachten in Spelen met Kleur? Hieronder zetten we ze op een rijtje:

Voorkant Spelen met Kleur
  • Kleur op kleur: dit zijn leuke kleurplaten met als opdracht om per vlak de kleur te gebruiken die daarin met kleine gekleurde stippen staat aangegeven.
  • Kleur op nummer: hetzelfde principe als bij kleuren op kleur, alleen moet je nu in de legenda onderaan de tekening kijken welke kleur bij welk nummer hoort. Over het algemeen hoeft je kind hierbij niet meer dan 9 kleuren te gebruiken. Als het tot 10 kan tellen dan zijn deze opdrachtjes dus goed te doen.
  • Magisch kleuren: dit zijn de zogenaamde 'tovertekeningen'. Door dikgedrukte lijnen denk je te weten wat je gaat inkleuren, naarmate je verder komt ontdek je echtet dat je voor de gek gehouden bent. Bijvoorbeeld: in plaats van een jongetje die een hond aan het uitlaten is zie je dat datzelfde jongetje nu opeens met een raket op de maan staat en dat van de hond geen spoor meer te bekennen is! Voor veel kinderen (en ook volwassenen) zijn deze magische kleurplaten ontzettend leuk om te maken. Vind je spruit dit soort tekeningen echt helemaal te gek, kijk dan ook eens naar Het Magisch Kleurblok waarin nog veel meer van dit soort kleurplaten staan.
  • Dobbel en kleur: pak een dobbelsteen, gooi en tel het aantal ogen. Kijk vervolgens op de tekening welke kleur daarbij hoort en kleur alle bijbehorende vakjes in. Ga door tot je alle verschillende waarden hebt gegooid, als het goed is is de tekening dan klaar!
  • Spiegeltekeningen: dit is een leuke oefening in nauwkeurigheid en concentratie. De ene helft van de tekening staat er al, de andere helft moet jouw zoon of dochter zelf tekenen. Om je kind hierbij te helpen is er een grid met ruitjes over de tekening heen geplaatst zodat er per vakje gewerkt kan worden. Desalniettemin is dit een werkje waarbij enige aandacht vereist is. Het puntje van de tong zal dus af en toe naar buiten moeten worden gestoken hier!

Is jouw kind of kleinkind een echte creatieveling? Neem dan snel een abonnement op Spelen met Kleur of geef het boekje een jaar lang cadeau aan je kleinzoon, kleindochter, neefje of nichtje. Hij of zij zal het ontzettend leuk vinden om ieder kwartaal een eigen kleur- en puzzelboekje in de brievenbus te vinden!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de een jaar automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vervolgens iedere maand opzegbaar is. Opzeggen is gemakkelijk en kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch en per post. Geef je het boekje cadeau dan stopt het abonnement automatisch en is opzeggen dus niet nodig. Spelen met Kleur verschijnt vier keer per jaar; het blad is een uitgave van Keesing Nederland BV.

Deel deze Spelen met Kleur aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Spelen met Kleur »
Titel: Spelen met Kleur
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 26,80

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Meer tijdschriften en kranten:
Spelen met Kleur proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kleurblok voor meiden
Speelboek voor kids
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws