Magisch Kleurblok aanbieding

Proefabonnement op Magisch Kleurblok

Magisch Kleurblok
Magisch Kleurblok

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Voorbeeld van een tovertekening in het Magisch Kleurblok In het Magisch Kleurblok van Denksport Junior zijn de dingen vaak anders dan ze lijken! De tovertekeningen in dit kleurboek voor kinderen van plusminus 6 tot en met 10 jaar doen je geloven dat je bijvoorbeeld een mooie kleurplaat van een verpleegster in een ziekenhuis gaat maken, maar als je gaat kleuren merk je dat het tafereel geleidelijk verandert. Uiteindelijk blijkt het om een brandweerman te gaan! Hoe kan dat? Deze magische tekeningen volgen het welbekende principe van kleuren op nummer: ieder vakje in de tekening moet ingekleurd worden met een kleur die correspondeert met een cijfer of symbool. In de legenda onder de kleurplaat zie je welke kleuren je moet gebruiken voor welke cijfers of welke symbolen. Door dikker gedrukte lijnen in de kleurplaat (zie voorbeeld) wordt de suggestie gewekt wat je in gaat kleuren. Naarmate je vordert zie je echter dat je voor de gek gehouden bent: in plaats van een cowboy met een koe heb je een rockster met een gitaar ingekleurd!

De hoeveelheid kleuren die je kind voor een tovertekening moet gebruiken verschilt per keer, maar er zijn nooit meer dan negen kleuren nodig om te kunnen toveren. Dit maakt dat het boekje al geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of zes die tot 10 kunnen tellen. Voorwaarde voor een maximaal effect is natuurlijk wel dat je zoon of dochter enigszins plezier moet hebben in het secuur kleuren binnen de lijntjes. En natuurlijk mag je ook andere kleuren gebruiken dan de voorgeschreven kleuren. Als je dat maar consistent doet, anders werkt de magie niet optimaal!

Naast de tovertekeningen vind je in het Magisch Kleurblok ter afwisseling ook schitterende mandala's en andere kleurplaten. Het blok is met 72 pagina's lekker dik. Ook handig: het dikkere karton op de achterkant zorgt ervoor dat er tijdens het kleuren een goede ondersteuning is als je kind dit niet aan een tafel kan doen, bijvoorbeeld onderweg in de auto. Als de kleurplaat af is kan deze door middel van het handige perforatierandje op een eenvoudige wijze uit het blok worden gescheurd om vervolgens een mooi plaatsje op het prikbord of de koelkast te krijgen.

Houdt je zoon of dochter van kleuren en van een beetje magie op z'n tijd? Dan is Magisch Kleurblok een leuk cadeautje om ieder kwartaal in de bus te krijgen! Naast deze uitgave zijn er van Denksport Junior onder andere ook de volgende kleur- en doeboeken verkrijgbaar:

  • Mandala Junior kleurboekMandala Junior - een mandala kleurboek voor kinderen van alle leeftijden.
  • Lijnpuzzels + Kleurplaten - een gevarieerd kleurboek voor kinderen van 6 tot 10 jaar met lijnpuzzels en kleuren op nummer.
  • Mijn Modefabriek - speciaal voor meiden die hun eigen modetrends willen maken: een leuk scheurblok met tekeningen van kleding en accessoires die naar eigen inzicht ingekleurd kunnen worden.
  • Mijn Pixel Art kleurboekMijn Pixel Art - kleur de pixels geduldig in aan de hand van het voorbeeld. Geschikt voor kinderen van plusminus 8 tot 12 jaar.

Pak je potloden of stiften, begin met kleuren en ontdek de magie in het Magisch Kleurblok van Denksport voor Kids! Neem nu een abonnement voor je zoon of dochter met extra korting ten opzichte van de winkelprijs gedurende het eerste jaar, of geef een automatisch aflopend abonnement cadeau aan je kleinkind, neefje of nichtje!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke daarna maandelijks opzegbaar is. Geef je het Magisch Kleurblok cadeau dan stopt het abonnement automatisch en is opzeggen niet nodig. Opzeggen is eenvoudig en kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per brief. Magisch Kleurblok wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV; het blok verschijnt vier maal per jaar.

Deel deze Magisch Kleurblok aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Magisch Kleurblok »
Titel: Magisch Kleurblok
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Meer tijdschriften en kranten:
Magisch Kleurblok proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vakantie Doeboek
abonnement
Vakantie Doeboek
Mijn eerste sudoku
abonnement
Mijn eerste sudoku
Mijn eerste woordzoeker
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws