Kinderopvang aanbieding

Proefabonnement op Kinderopvang

Kinderopvang
Kinderopvang

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Kinderopvang is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang, dus niet alleen voor leid(st)ers en medewerkers van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen, maar ook voor begeleiders en co�¶rdinatoren van gastouderprojecten, MBO- of HBO-studenten van opleidingen in de kinderopvang en medewerkers van bemiddelings- en ondersteuningsorganisaties. Ook voor leden van ondernemingsraden, werkgeversorganisaties en vakbeweging biedt dit blad een bron van informatie over alles wat komt kijken bij de opvang van kinderen.

Dit vakblad inspireert met artikelen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinderopvang en geeft tips en oplossingen voor praktijkproblemen. Op vlotte wijze worden onderwerpen uit de praktijk van kinderopvangcentra, zoals cr�¨ches, peuterspeelzalen, gastouderopvang, buitenschoolse en bedrijfsgerichte opvang behandeld. Ook bevat dit magazine een School Kinderopvang (SKOV) katern.

De verschillende rubrieken bieden informatie over kinder(voorlees)boeken, speelgoed, knutselen, tips voor spelletjes en leuke nieuwe liedjes. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan vakpublicaties en de meningen van sleutelfiguren binnen dit vakgebied.

Dit proefabonnement kan alleen afgesloten worden op adressen in Nederland. Kinderopvang is een uitgave van Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg; het blad verschijnt twaalf keer per jaar. Het proefabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch.

Deel deze Kinderopvang aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Kinderopvang recensie »
Titel: Kinderopvang
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad PsychologieMagazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Kinderopvang proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws