Kinderopvang aanbieding
Home

Proefabonnement op Kinderopvang

Kinderopvang

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Kinderopvang is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang, dus niet alleen voor leid(st)ers en medewerkers van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen, maar ook voor begeleiders en co�¶rdinatoren van gastouderprojecten, MBO- of HBO-studenten van opleidingen in de kinderopvang en medewerkers van bemiddelings- en ondersteuningsorganisaties. Ook voor leden van ondernemingsraden, werkgeversorganisaties en vakbeweging biedt dit blad een bron van informatie over alles wat komt kijken bij de opvang van kinderen.

Dit vakblad inspireert met artikelen over de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinderopvang en geeft tips en oplossingen voor praktijkproblemen. Op vlotte wijze worden onderwerpen uit de praktijk van kinderopvangcentra, zoals cr�¨ches, peuterspeelzalen, gastouderopvang, buitenschoolse en bedrijfsgerichte opvang behandeld. Ook bevat dit magazine een School Kinderopvang (SKOV) katern.

De verschillende rubrieken bieden informatie over kinder(voorlees)boeken, speelgoed, knutselen, tips voor spelletjes en leuke nieuwe liedjes. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan vakpublicaties en de meningen van sleutelfiguren binnen dit vakgebied.

Dit proefabonnement kan alleen afgesloten worden op adressen in Nederland. Kinderopvang is een uitgave van Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg; het blad verschijnt twaalf keer per jaar. Het proefabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch.

Deel deze Kinderopvang aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Kinderopvang recensie »
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Meer abonnementen in vakbladen

Het tijdschrift Pf Fotografie
Pf Fotografie Magazine
Proefabonnement: 4x Pf Fotografie Magazine 16,-

Pf ('Professionele Fotografie') is hét vaktijdschrift voor fotografie en digital imaging met aandacht voor zowel apparatuur, techniek als beeld. Neem nu een proefabonnement van vier nummers, geef het blad vier of acht keer cadeau of kies voor een jaarabonnement met extra korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 23,96

60%
korting
Van € 39,96 voor € 16,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Tekstblad
Tekstblad
Proefabonnement: 3x Tekstblad 12,95

Tekstblad is het vakblad over taal en communicatie voor tekstschrijvers en communicatieprofessionals binnen bedrijven, universiteiten en de overheid. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, kies voor een jaarabonnement met korting of geef dit tijdschrift 3 of 6x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 20,05

61%
korting
Van € 33,00 voor € 12,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift AG Connect
AG Connect
Proefabonnement: 3x AG Connect 15,-

AG Connect is het vaktijdschrift én online platform voor IT-professionals en IT-managers in Nederland met nieuws en artikelen op het gebied van development, beheer, management, innovatie & strategie en carrière. Neem nu een proefabonnement op AG Connect!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 45,00

75%
korting
Van € 60,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Tweewieler
Tweewieler
3x Tweewieler 15,-

Tweewieler is het vakblad dat u maandelijks informeert over de ontwikkelingen in de tweewielerbranche.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 21,81

59%
korting
Van € 36,81 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vakblad BouwMachines
BouwMachines
3x Bouwmachines 17,50

Bouwmachines is het vakblad voor iedereen die betrokken is bij selectie, aankoop, beheer en inzet van materieel bij bouwprojecten, grondverzet, weg- en waterbouw en openbare werken.
 twee recensiesUw besparing: 25,79

60%
korting
Van € 43,29 voor € 17,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Kinderopvang proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws