Total Film aanbieding

Proefabonnement op Total Film

Total Film
Total Film  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Ben jij helemaal gek van films? Lees dan Total Film: het slimmere filmblad. Total Film is brutaal - soms zelfs een tikkeltje oneerbiedig - maar altijd gepassioneerd en gezaghebbend over films in allerlei soorten en genres. Het maakt de redactie van het tijdschrift niet uit of het nou om echte Hollywood blockbusters gaat of om verborgen juweeltjes in het arthouse genre. Ook de klassiekers worden niet geschuwd: overal wordt met een hoop enthousiasme over geschreven. Want als het over films gaat moet alles worden gezien en overal over worden gediscussieerd! Het blad verschijnt op een lekker groot formaat zodat al de film stills nog beter tot hun recht komen en heeft een duidelijke en heldere opmaak die ervoor zorgt dat je lekker comfortabel onderuitgezakt in je favoriete stoel kunt lezen. Total Film weerspiegelt haar lezers: slim, scherp, grappig en met de perfecte looks!

In iedere editie van Total Film vind je:

  • Het laatste nieuws over films - welke zijn er in productie? Wie heeft verzuimd om wat te doen? En waarom wordt er in vredesnaam nou net een remake gemaakt van die ene totaal overbodige film?
  • De eerste exclusieve foto's en verslagen vanaf de set
  • Interviews met de grote namen uit de filmwereld: acteurs en actrices, maar ook regisseurs en producenten.
  • Objectieve reviews van alle nieuwe films, releases en heruitgaven van films op Blu Ray en DVD, boeken en soundtracks.
  • Een heerlijk uitgebreide sectie met trivia en inzicht in het enorme erfgoed van de wereld van de film. Om je te vermaken en natuurlijk om ervoor te zorgen dat je in de filmronde van iedere pub quiz in het vervolg het genie bent!

Krijg je het laatste filmnieuws graag geserveerd met een flinke dosis humor? Dan is het Britse Total Film magazine echt iets voor jou. In de rubriek 'Rough Cut' lees je geruchten, nieuws rechtstreeks van de set en informatie over casting. Wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de filmwereld? Hier vind je het, samen met fantatische exclusieve foto's en afbeeldingen van nog in de maak zijnde producties die je zullen meevoeren en doen verlangen naar het moment dat je ze in de bioscoop kunt gaan aanschouwen.

Bonus: als abonnee van Total Film krijg je het magazine met 'ononderbroken' covers, dat wil zeggen zonder extra afleidende tekst. Dat maakt het blad ook nog eens verzamelwaardig!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl) , telefonisch of per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Je krijgt dan na een jaar een vrijblijvende aanbieding om het abonnement alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Total Film verschijnt eens in de vier weken; het blad wordt uitgegeven door Future Publishing Limited te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Total Film aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Total Film »
Titel: Total Film
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer tijdschriften en kranten:
Total Film proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse tijdschriften voor mannen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Totaal TV
proef abonnement
Totaal TV
Veronica Magazine
proef abonnement
Veronica Magazine
TVFilm
abonnement
TVFilm
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws