Tuinieren aanbieding

Proefabonnement op Tuinieren

Tuinieren
Tuinieren

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Tuinieren (voorheen: Tuin & Co bestaat al sinds 1998 en is hét praktische doe-het-zelf tijdschrift voor elke tuinliefhebber, zowel beginnend als gevorderd. Oorspronkelijk verscheen dit blad als kwartaalblad en heette het Tuinieren. Dit tuintijdschrift bleek al snel een onmisbare aanvulling op andere tuintijdschriften, waardoor het al gauw een maandblad werd. Inmiddels is de naam na gewijzigd te zijn in Tuin&Co weer gewoon Tuinieren. Tuin & Co klonk weliswaar wat hipper maar bleek veel onduidelijkheid te geven aangezien de website van het blad gewoon Tuinieren.nl bleef. Tuinieren is inhoudelijk hetzelfde gebleven; het heeft alleen een nieuw jasje gekregen die goed bij de website past. Eén dings is zeker: het tuinplezier dat van de pagina's afspat is nog steeds als vanouds!

Dit inspirerende tuinmagazine staat boordevol mooie tuinen en prachtige planten en laat aan de hand van een stap-voor-stap uitleg met duidelijke foto's en illustraties zien hoe je je droomtuin creëert en onderhoudt, compleet met beplantingsschema's. Alle ideeën zijn makkelijk uitvoerbaar en betaalbaar. De tuinexperts van Tuinieren geven antwoord op al je vragen en met hun tips kun je meteen aan de slag. Uiteraard komen ook de tuinbezitters zelf aan het woord.

Wat Tuinieren onderscheidt van andere bladen is de aandacht die besteed wordt aan het huidige seizoen. Alle onderwerpen zijn specifiek afgestemd op wat er die maand te doen is in de tuin en wat er op dat moment groeit en bloeit in borders, sier- en moestuinen.

Ook als je niet in het gelukkige bezit bent van een (grote) tuin kun je met het blad Tuinieren uitstekend uit de voeten, want er wordt ook veel aandacht besteed aan tuinieren in potten en bakken, slimme trucs voor kleine tuinen en tuinideeën voor op het balkon of het terras.

Tuinieren: hét praktische tuintijdschrift van Nederland. In elk nummer vind je:

 • 'Tuinplanner & actieplan': Tuinieren zet iedere maand duidelijk voor je op een rijtje wat je die maand vooral wel en niet moet doen in de tuin.
 • 'Nu op z'n mooist': Hier vind je iedere maand een overzicht van de planten die in die periode op hun fraaist zijn.
 • 'Tips & Trucs': In deze rubriek lees je de beste trucs en tips die tuinieren nog makkelijker en leuker maken. Natuurlijk zijn de tips steeds speciaal gericht op het actuele tuinseizoen.
 • 'Moestuinkrant': Speciaal voor de liefhebber van kruiden, groenten en fruit lees je hier alles over het verbouwen hiervan in moestuin, siertuin of potten.
 • 'Dossier': In ieder nummer van Tuinieren wordt een bepaald onderwerp dieper uitgespit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vijvers, groenblijvers, enzovoorts.
 • 'Shopping & nieuws': Praktische en inspirerende ideeën voor tuin, balkon of terras. Agenda: Tuinieren houd je op de hoogte van de leukste activiteiten, workshops en beurzen op tuingebied
 • 'Product & mening': Tuinexperts belichten in ieder nummer een tuinproduct uitvoerig.
 • Iedere maand ondergaat een tuin een ware metamorfose.
 • Twee hele pagina's met door lezers ingestuurde foto's.
 • En natuurlijk maak je in elk nummer kans op een fantastische prijs.

Het proefabonnement (4 bladen) voor jezelf stopt automatisch. Het halfjaar-abonnement (6 nummers) en de abonnementen van 6, 10 en 20 nummers voor jezelf gelden tot wederopzegging. Het cadeau-abonnement (voor iemand anders) stopt automatisch na 4 edities. De aanbieding geldt alleen in Nederland en indien je het laatste halfjaar geen abonnement of proefabonnement op Tuinieren hebt gehad. Het tijdschrift verschijnt twaalf keer per jaar en is een uitgave van Sanoma Uitgevers B.V.

Deel deze Tuinieren aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Negen Tuinieren recensies »
Titel: Tuinieren
8.7 / 10, 9 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.7

Meer proefabonnementen in tuinbladen

Het tijdschrift Tuin seizoen
Tuinseizoen
5x Tuinseizoen 27,50

Beleef nog meer plezier aan uw tuin met het blad Tuinseizoen, het praktische en informatieve magazine voor de echte tuinliefhebber! Lees nu 5 of 10x Tuinseizoen met korting oplopend tot 28%. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 7,25

21%
korting
Van € 34,75 voor € 27,50
 
Het tuinblad Gardeners' World
Gardeners' World
3x Gardeners' World 17,50

Probeer Gardeners' World, het blad van het gelijknamige Britse tv-programma, nu drie maanden uit met korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 17,97 voor € 17,50
 
Het tijdschrift De Tuin op Tafel
De Tuin op Tafel
4x de Tuin op Tafel 21,-

De Tuin op Tafel: ieder seizoen de beste tips voor je groentetuin, kruidentuin en fruittuin. Met heerlijke maakbare recepten en prachtige reportages. Neem nu een jaarabonnement met 28% korting op de prijs van losse nummers!
 één recensieUw besparing: 8,00

28%
korting
Van € 29,00 voor € 21,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Tuinieren proefabonnement aanbieding, rubriek tuintijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Tuinseizoen
abonnement
Tuinseizoen
Seasons
cadeau abonnement
Seasons
Seasons
proef abonnement
Seasons
Beoordeling

Tuinieren waardering door onze bezoekers:

8.7/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws