Vakantie Doeboek abonnement aanbieding

Abonnement op Vakantie Doeboek

10%
korting
Vakantie Doeboek
4x Denksport Junior Vakantie Doeboek 22,50

Het Vakantie Doeboek is een lekker dik puzzelboek voor 6-10 jarigen met voor ieder wat wils: van woordzoeker tot lijnpuzzel en van sudoku tot kruiswoord.

Bekijk de actie »
Profiteer van 10% korting met dit abonnement

Alle Vakantie Doeboek abonnement aanbiedingen

 1. 4x Vakantie Doeboek 22,50 = 5,63 per blad
  jaarabonnement10%
 2. 8x Vakantie Doeboek 42,50 = 5,31 per blad
  2-jarig abonnement15%
  Beste deal (15% korting)

Vakantie Doeboek lees je nu al vanaf € 22.50 - profiteer van maximaal 15% korting op dit puzzelblad!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
4 nummers 22,50 10% Vraag aan doorlopend
8 nummers 42,50 15% Vraag aan doorlopend

Het dikke Vakantie Doeboek van Denksport Junior is een heerlijk gevarieerde puzzeluitgave van puzzelboekenuitgever Denksport voor kinderen van plusminus 6 tot en met 10 jaar oud. Dit puzzelboek verschijnt vier keer per jaar, zo ongeveer rond de belangrijke vakanties (zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en meivakantie). Iedere editie telt maar liefst 160 pagina's vol puzzels variërend in moeilijkheid van 1 tot maar liefst 5 sterren! Deze 'levels' worden in het boekje als volgt gedefiniëerd:

 • 1 ster: Simpel - je zult het zien, het gaat bijna vanzelf!
 • 2 sterren: Makkelijk - goed te doen, gewoon beginnen.
 • 3 sterren: Normaal - lees de uitleg goed, het valt best mee.
 • 4 sterren: Lastig - moet kunnen als je goed nadenkt.
 • 5 sterren: Moeilijk - lekker uitdagend, of vraag om hulp.

Naarmate je verder komt in het boek worden de puzzels steeds iets lastiger. Gezien de variatie in moeilijkheidsgraad is dit dus een perfect puzzelboekje om samenwerken te bevorderen. Lukt het je niet om een puzzel op te lossen? Vraag dan je broer, zus, vader of moeder om hulp! Ook handig om te weten voor als je er echt niet uitkomt met z'n allen of gewoon wilt weten of je het goed hebt gedaan: alle oplossingen staan achterin.

De puzzels in het Vakantie Doeboek kennen een grote variatie. Houdt je kind van denken? Dan kan hij of zij zich storten op 'bruggen bouwen', 'nullen en enen' (binaire puzzels), sudoku's (relatief eenvoudige 6x6 en 9x9 diagrammen en zelfs ook kleine som-sudoku's), tectonic puzzels, tentje-boompje en zeeslag. Is je zoon of dochter meer een doener, dan zijn de woordzoekers, doolhofpuzzels, doolhofwoordzoekers (zoek-om-een-hoek), lijnpuzzels (verbind de puntjes), tafelwoordzoekers (reken de som uit en zoek het antwoord in het diagram), en zoek-de-verschillen puzzels echt iets voor hem of haar. In de categorie 'invullen' tenslotte zijn er onder andere kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Zweedse cijfercode, legpuzzels (zowel met letters als met cijfers) en leuke rebussen.

Een aantal misschien wat minder bekende puzzelsoorten, speciaal gericht op kinderen en hun taalontwikkeling, die ook in het boekje staan zijn:

 • Op z'n Engels - test je kennis van de Engelse taal met deze puzzel! Hier is het de bedoeling om de Nederlandse woorden die in een diagram geplaatst zijn te vinden bij de Engelse in een lijstje. Een goede combinatie levert een letter op in het juiste genummerde vakje, als je alles goed hebt vertaald ontstaat er dus een woord in de oplossingsbalk.
 • Rijmen maar - deze puzzel volgt hetzelfde principe als 'Op z'n Engels', alleen is het hier de bedoeling om woorden in de gegeven lijst te combineren met afbeeldingen die voorwerpen uitbeelden die daarop rijmen. Een voorbeeld: het woord tafel rijmt op... wafel. Het plaatje van de wafel is dus hier het antwoord. Ook hier onstaat er bij de juiste combinaties van woord en plaatje weer een oplossing.
 • Vul aan - bij deze puzzel, die in de filippinevorm gegoten is, is het de bedoeling om zinnen of zinsdelen aan te vullen met woorden. Bijvoorbeeld: "Er nog een ... bovenop doen", "Toeters en ..." of "Tinkerbell is een ...". Best lastig, maar gelukkig helpen de cijfers in de vakjes je erbij: in vakjes met hetzelfde cijfer staat namelijk ook altijd dezelfde letter. Heb je alles goed? Dan verschijnt in de grijze vakjes van boven naar beneden de oplossing.
 • Wie van de twee / wie van de drie - vul in een kruiswoorddiagram steeds één van de 2 of 3 gegeven woorden in op een zodanige manier dat alles precies in de puzzel past. Om je kind op weg te helpen zijn een aantal letters al gegeven.
 • Zeg het anders - hier kan geoefend worden met synoniemen: zoek bij ieder woord een ander woord met dezelfde betekenis. Deze puzzel is net zoals 'Vul aan' ook een filippine waarbij vakjes met hetzelfde cijfer dezelfde letter moeten bevatten.
 • Zoek de letter - een oefening in spelling: vul overal de juiste letter in. De letters die je mag gebruiken staan in een rijtje bovenaan de puzzel. Iedere letter mag je maar één keer gebruiken.
 • Zoek het tegenovergestelde - een goede oefening voor het ontwikkelen en snel kunnen aanroepen van de woordenschat: hier is het de bedoeling om bij elk woord het tegenovergestelde woord, ofwel antoniem, te vinden. Bijvoorbeeld: "grond - lucht", "scheef - recht" en "dag - nacht". Ook deze puzzel is in filippinevorm.

Je ziet het: met het Vakantie Doeboek is je spruit wel even zoet. Neem nu een abonnement met korting of geef dit gevarieerde puzzelboek voor kids een jaar lang cadeau! Denksport Junior heeft nog veel meer titels voor jonge puzzelaars, deze vind je allemaal bij de puzzelbladen voor kinderen.

Het abonnement voor jezelf loopt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementstermijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vervolgens per maand opzegbaar is. Opzeggen is makkelijk en kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch en per post.Het Vakantie Doeboek verschijnt vier keer per jaar en is een uitgave van Keesing Nederland BV.

Deel deze Vakantie Doeboek aanbiedingen pagina:

Normale prijs Vakantie Doeboek:€ 25,00
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 2,50
Prijs abonnement:€ 22,50
Korting op de prijs in de winkel:10 %

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Vakantie Doeboek »
Titel: Vakantie Doeboek
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Vakantie Doeboek acties met korting

Aanbieding 1 - 4x Denksport Junior Vakantie Doeboek € 22,50  stopt automatisch: nee

Van
25,00
Voor22,50
Korting10 %
10%
korting

Vier keer Vakantie Doeboek voor 22,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 8x Denksport Junior Vakantie Doeboek € 42,50  stopt automatisch: nee

Van
50,00
Voor42,50
Korting15 %
15%
korting

Het Vakantiedoeboek van Denksport voor kids nu twee jaar lang met15% korting!

Vraag aan

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Meer tijdschriften en kranten:
Vakantie Doeboek abonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Doeboek voor kids
abonnement
Doeboek voor kids
Speelboek voor kids
Quarks Puzzelblok
abonnement
Quarks Puzzelblok
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws