Woman's Day aanbieding

Proefabonnement op Woman's Day

Woman's Day
Woman's Day  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Woman's Day is één van de oudste en meest geliefde traditionele vrouwenbladen van Amerika, hoewel het zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een blad dat ook de moderne vrouw weet aan te spreken. Iedere editie van Woman's Day staat vol met recepten, tips voor het huishouden, advies met betrekking tot fit en gezond blijven en aangrijpende verhalen, bijvoorbeeld over mensen die vrijwilligerswerk doen of op een andere manier behoeftigen in hun omgeving helpen. Het blad zorgt voor discussie en levert advies en een nieuw perspectief op hoe de moderne vrouw vandaag de dag haar leven kan indelen. Onderwerpen die het tijdschrift behandelt zijn onder meer relaties, lichamelijke en geestelijke gezondheid, mode, voeding, dating, beauty en het gezin.

Met een oplage van meer dan 3 miljoen exemplaren staat dit blad voor de moderne huisvrouw, dat ongeveer even oud is als onze eigen Libelle, in de top 10 van tijdschriften met de hoogste oplage in de Verenigde Staten. Het blad verscheen voor het eerst in 1937 en was in die tijd bedoeld voor de huismoeder, met veel aandacht voor het verzorgen van jonge kinderen, koken, het inrichten van het huis en handwerken. Met de transformatie van de klassieke huisvrouw in de moderne vrouw van vandaag de dag die naast haar gezin ook veelal full-time of in deeltijd werkt en niet alleen meer de kinderen van school haalt en zorgt dat er eten op tafel staat is het blad ook meegeëvolueerd.

Hoe pak je een simpele makeover van je slaapkamer aan zonder dat je met verf en kwasten aan de gang moet en zonder dat het je een fortuin kost? Welke streaming service voor films en series past het beste bij jou? Hoe vind je leuk werk dat je ook nog eens meer oplevert? Hoe maak je gezonde gerechten die je in minder dan 20 minuten op tafel kunt zetten? Hoe kun je met een klein budget er toch stralend uitzien? Wat zijn de beste 'hacks' voor het huishouden? Dit soort onderwerpen en meer komen iedere maand aan bod in Woman's Day. Neem nu een abonnement of geef het blad cadeau!

Let op: dit betreft een Amerikaans tijdschrift en is dus in het Engels geschreven.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefonisch en per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor het cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger niet hetzelfde mag zijn als dat van de gever. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Woman's Day verschijnt twaalf maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Hearst Magazines te New York.

Deel deze Woman's Day aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Woman's Day »
Titel: Woman's Day
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer tijdschriften en kranten:
Woman's Day proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse bladen voor vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
proef abonnement
Libelle
Vriendin
abonnement
Vriendin
Margriet
proef abonnement
Margriet
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws