American Iron aanbieding

Proefabonnement op American Iron

American Iron
American Iron Magazine  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift American Iron is een blad over motoren voor fans en bezitters van in Amerika gemaakte motorfietsen waaronder Harley-Davidson, Indian en Victory. Het magazine is informatief, vermakelijk en je kunt er tegelijkertijd ook nog een hoop van opsteken. Iedere maand kun je je verdiepen in technische en how-to artikelen voor beginners tot experts, nieuws over en reviews van de nieuwste Harley motoren, onderdelen en uitrusting en interviews met en reportages over motorrijders en hun motoren.

Het eerste nummer van American Iron verscheen reeds in 1989, en sindsdien is het blad uitgegroeid tot één van de de grootste en meest populaire motorbladen wereldwijd. De vaste lezers van het tijdschrift waarderen de kundige assistentie op technisch vlak en de betrouwbare how-to artikelen, die gericht zijn op zowel ervaren motorrijders als nieuwkomers en iedereen daartussenin, ten zeerste. De stap-voor-stap instructies met betrekking tot reparatie en onderhoud van motorfietsen, artikelen over klassieke modellen en (zelf) op maat gemaakte motoren, reviews van de nieuwste Street, Sportster, Softail, Touring en CVO Harley-Davidson's, aanbevelingen voor accessoires en uitrusting, reportages van mooie routes en evenementen maken American Iron tot het complete motortijdschrift voor de echte Harley liefhebber.

Iedere editie van American Iron bevat de volgende vaste onderdelen:

  • New Bikes, Customs & Classics - uitgebreide reportages over zowel nieuwe als klassieke en custom gebouwde motoren.
  • Reviewed - diepgaande reviews van nieuwe modellen die grondig op de proef worden gesteld.
  • Nuts & Bolts - heb je advies nodig op het gebied van het zelf repareren danwel onderhouden van je machine? In deze rubriek vind je tal van tips over de meest uiteenlopende zaken met betrekking tot je motor.
  • Quoted & Noted - een rubriek met korte nieuwsitems uit de wereld van H-D.
  • Hog Helpline - een rubriek waarin technische assisentie geboden wordt en waar vragen van lezers over hun motoren beantwoord worden.
  • Widgets - een rubriek met de nieuwste gadgets en uitrusting.
  • Memories - foto's uit de oude doos.
  • Columns - van zowel mannelijke als vrouwelijke redactieleden met een gezamenlijke overeenkomst: een zwak voor motoren van Amerikaanse makelij.

American Iron is favoriet bij Harley eigenaren, maar heeft ook een schare fans bestaande uit Indian- en Victory-motorrijders. Iedere bezitter van een in Amerika vervaardigde motor die op zoek is naar een gezaghebbende bron voor reparatie, onderhoud en natuurlijk, het belangrijkste, het genieten van het motorrijden zal een abonnement op American Iron weten te waarderen.

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. American Iron verschijnt twaalf keer per jaar en wordt uitgegeven door TAM Communications, Inc te Connecticut in de VS.

Deel deze American Iron aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over American Iron »
Titel: American Iron
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
Proefabonnement: 3x TopGear Magazine 14,95

Het autoblad Top Gear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets
 twee recensiesUw besparing: 4,40

23%
korting
Van € 19,35 voor € 14,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
Proefabonnement: 3x Formule 1 12,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

17%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
American Iron proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Panorama
abonnement
Panorama
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws