MotoPlus aanbieding

Proefabonnement op MotoPlus

Moto Plus
MotoPlus

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


MotoPlus is hét nieuwe Nederlandse motor magazine. In dit tweewekelijkse tijdschrift vindt de motorrijder naast het laatste nieuws op het gebied van motoren, interviews en schitterende (toer)reportages de meest uitgebreide vergelijkende testen. MotoPlus bestaat deels uit Nederlandse bijdragen en deels uit in het Nederlands vertaalde artikelen uit onder andere de gerenommeerde internationale motorbladen Motorrad (Duitsland), Moto-Journal (Frankrijk) en Motociclismo (Italië). Door de samenwerking met deze bladen kan MotoPlus altijd actueel motornieuws en uitgebreide en vakbekwame vergelijkingstesten bieden.

Eens per maand (om het nummer dus) wordt in MotoPlus tevens een foto-toer gepubliceerd aan de hand waarvan de redactie van het blad, die zelf ook bestaat uit echte motorrijders die van de motor en het motorrijden houden, laat zien hoe mooi motorrijden in ons eigen land kan zijn.

Kortom: in Moto Plus leest de motor-fanaat elke twee weken alles wat hem of haar boeit. Probeer dit nieuwe motormagazine nu geheel vrijblijvend uit: het proefabonnement stopt automatisch na de proefperiode!

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het proefabonnement van 5 nummers (10 weken) en het cadeau-abonnement van 5 nummers stoppen automatisch. Het jaarabonnement van 24 nummers loopt tot wederopzegging. MotoPlus is een uitgave van TTG-Volgas VOF; het blad verschijnt eens in de twee weken.

Deel deze MotoPlus aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MotoPlus »
Titel: MotoPlus
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
MotoPlus.nl

Afslag TT circuitMet aandacht voor de 86e TT Assen!
Nederlandse motorbladen
Op de laatste zondag van juni wordt de 86e editie van de TT Assen gereden op het Circuit van Drenthe. Het tijdschrift Moto 73 wijdt er een mooie special aan.

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 14,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 37% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 14,97 voor € 14,50
 
Het tijdschrift Moto 73
MOTO73
22x MOTO73 93,50

MOTO73 is het grootste, tweewekelijkse, motormagazine van Nederland. Lees dit motorblad nu een jaar lang en profiteer van de abonneevoordelen (waaronder online alle artikelen van Promotor, MOTO73 en Classic & Retro lezen en korting op alle MotorNL activiteiten) of geef het tijdschrift 11x (een half jaar) of 22x (een jaar) cadeau!
 twee recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
MotoPlus proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Promotor
cadeau abonnement
Promotor
MOTO73
cadeau abonnement
MOTO73
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws