Geef Ook! cadeau
Campagne 'Ook!' niet actief

Het blad Ook! is helaas tijdelijk niet leverbaar op Proefabonnementen-Gids.nl.

Andere populaire abonnementkado tijdschriften in de categorie senioren:

 1. Plus Magazine - PlusMagazine biedt de vijftig plusser iedere maand 200 pagina's met de leukste, interessantste info over geld, lifestyle, cultuur, gezondheid en reizen.
 2. Zin - Zin is een magazine met ervaring voor mensen die opeens tijd over hebben. Geef Zin 3 keer cadeau; het abonnement stopt automatisch!
 3. Vorsten - Vorsten is een prachtig geïllustreerd tijdschrift over alle vorstenhuizen. De mooie reportages en foto's maken het tot een bewaarblad bij uitstek. Geef het blad nu drie keer cadeau.
 4. Landleven - Landleven is hét tijdschrift voor buiten wonen en buiten leven. Geef nu drie, zes of elf nummers van dit praktisch en inspirerend blad over tuin, natuur en landschap cadeau.
 5. Story - Story brengt haar lezers wekelijks op de hoogte van het allerlaatste nieuws over alle nationale en internationale sterren. Doe nu 5, 14 of 29 keer Story cadeau; het cadeauabonnement stopt automatisch!
 6. Fiets Actief - Fietsen in eigen land! Geef nu drie keer Fiets Actief cadeau. Het abonnement stopt hierna vanzelf!
 7. Noorderland - Het tijdschrift Noorderland schrijft over de kwaliteit van het leven in Noord-Nederland. Zowel voor bewoners als ex-bewoners van Groningen, Friesland en Drente.
 8. Royalty - Het tijdschrift Royalty brengt uitgebreide reportages over de Europese vorstenhuizen, met name die van Nederland en België. Een onmisbaar blad voor de ware royalty-liefhebber.
 9. Geschiedenis magazine - Geschiedenismagazine is hét tijdschrift voor de liefhebber van de Nederlandse en internationale geschiedenis. Geef een proefabonnement cadeau!
 10. De Smaak van Italië - De Smaak van Italië is het reis-, lifestyle- en culinair magazine voor de Italie-liefhebber. Geef nu een halfjaar-abonnement cadeau!

© 2020 Proefabonnementen Gids.nl

Meer bladen voordeel
Plus Magazine
cadeau abonnement
Plus Magazine
Zin
cadeau abonnement
Zin
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws