Meningen van bezoekers over het Brabants Dagblad

Geef een waardering (aantal sterren) aan het Brabants Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Meningen over het Brabants Dagblad

Het BD krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.6. Wil je zelf ook je mening geven over deze krant of een reactie geven op een beoordeling van iemand anders?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Bart Plugers over het Brabants Dagblad
, cijfer: 8

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad abonnement

Ik vind het BD een erg goede krant omdat in mijn geval de Tilburgse actualiteit goed uitgelicht word in Tilburg Plus. Verder word de actualiteit van het allerdaagse nieuws ook in zeer goede banen geleid richting mijn hersenen en smullen dat ze dan doen! Ook is natuurlijk het tabloid formaat een zeer grote plus voor mensen die zoals ik veel met de trein onderweg zijn.

02. H.H.B.M. van Dun - Hamers over het BD
, cijfer: 8

Foto's

Naast misschien veel commentaar over alle mogelijke artikelen in het Brabants Dagblad nu iets positiefs. Bij mijn eerste blik op de krant van vandaag, 4 Mei, viel mijn oog op de prachtige foto op de voorpagina van Koningin Beatrix bij de herdenkingsplechtigheid op de Canadese begraafplaats. Een geweldige foto; mijn complimenten voor de fotograaf!! De foto's op uw site ga ik zeker bekijken. Dit wou ik even kwijt!

H. van Dun

03. L. van Esch
, cijfer: 8

Aaasgieren gedrag

Ik ben al ruim 40 jaar abonnee van het Brabants Dagblad, waarbij ik vaak meningen en opinies niet kan delen met deze instelling. Dat is een normaal gebeuren, edoch....
Indien de geplaatste foto van het kind, dat de vliegramp heeft overleefd, mijn kleinkind zou zijn en zo op de voorpagina van de krant zou zijn geplaatst, zou dit op zijn minst een reden zijn om mijn abonnement te beëindigen (ik denk daar zelfs nu al over na), maar bovendien zou ik alles in het werk stellen om de krant een proces aan te doen. lees meer »

04. Verstoep
, cijfer: 10

Intregeren

Vanaf 1957 tot 2010 in Waddinxveen (westen) gewoond hebbende, toen naar Hedel gekomen. Best wel moeilijk, kon er niemand, wist geen straat of winkel. Uiteindelijk op mijn werk eens het BD gelezen. Deze sprak mij gelijk aan, wil toch van het nieuws uit de omgeving op de hoogte zijn en dat lukt mij aardig.

Ook een makkelijk te lezen krant door de handige afmeting, lekker op de bank lees ik hem dan ook met plezier. Mijn vriend zei eens: jij weet best al veel uit de omgeving. Ja logisch, ik lees het BD! Sterker nog, ik ben momenteel geabonneerd op 2 kranten: het BD en de grootste van Nederland. De laatste pak ik ook als laatste, en heb hem omdat hij vaak ongelezen de papierbak in gaat dan ook opgezegd.

Iedereen moet bezuinigen, ook wij. Maar het BD blijft bij mij in de postbus komen. Al met al kan ik het iedereen aanraden om deze krant te gaan lezen.

05. I.T. Meeusen
, cijfer: 9

Rustmoment

Ik ben erg blij met mijn zaterdagabonnement op het Brabants Dagblad omdat ik deze dus iedere zaterdag op de mat heb liggen. Omdat ik na een hele week hard werken een rustmoment nodig heb maak ik dankbaar gebruik van mijn krantje. Samen met mijn partner lezen wij de krant ieder een gedeelte om zijn beurt, ik geniet er iedere week weer van . lees meer »

Eerste recensie pagina  •  Laatste recensie pagina

Je ervaring met het Brabants Dagblad:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van het Brabants Dagblad:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Laatste meningen pagina »
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws