Het Brabants Dagblad recensie van L. van Esch

Laat een beoordeling achter over het Brabants Dagblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Het Brabants Dagblad recensie

Navigeer: Eerste recensie | Brabants Dagblad recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over het BD »

# 1 - L. van Esch

Aaasgieren gedrag

Waardering: 8 / 10
Het Brabants Dagblad
Word abonnee van het Brabants Dagblad

Aanbieding
Sla je wereld open en neem nu een extra voordelig proefabonnement op het Brabants Dagblad: een complete krant met het laatste nieuws uit Brabant en de steden Tilburg, 's Hertogenbosch en Oss en omstreken. Nu 4, 6 of 8 weken BD voor 4 euro! Kies uit maandag t/m zaterdag + digitaal, zaterdag + digitaal of volledig digitaal. Het abonnement stopt automatisch. Of ga voor een langlopend abonnement met korting oplopend tot 57%: Zaterdag + Digitaal is er al vanaf 2,95, Compleet vanaf 4,95 en 100% Digitaal vanaf 2,50 per week!


Ik ben al ruim 40 jaar abonnee van het Brabants Dagblad, waarbij ik vaak meningen en opinies niet kan delen met deze instelling. Dat is een normaal gebeuren, edoch....
Indien de geplaatste foto van het kind, dat de vliegramp heeft overleefd, mijn kleinkind zou zijn en zo op de voorpagina van de krant zou zijn geplaatst, zou dit op zijn minst een reden zijn om mijn abonnement te beëindigen (ik denk daar zelfs nu al over na), maar bovendien zou ik alles in het werk stellen om de krant een proces aan te doen.

Ik vind dit beneden alle peil. Voor de Telegraaf is dit normaal, maar daarom heb ik daar ook geen abonnement op en neem ik deze krant zelfs niet gratis aan als men er mee staat te leuren bij bijvoorbeeld de Makro parkeerplaats.

Ik vind het een grote schande! Terwijl het geheel niet mijn stijl is om te reageren op bepaalde zaken, heeft dit een zodanige negatieve indruk op mij gemaakt dat ik moest reageren. Verdorie, wat ben ik boos, ik noem dit aasgierengedrag! Ik vraag u dan ook met klem deze recensie niet te plaatsen in de krant; het is persoonlijk bedoeld voor de redactie cq. hoofdredacteur.

Geef zelf je mening over het BD »

Het Brabants Dagblad wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.6

Andere Brabants Dagblad recensies:
  1. 'Aaasgieren gedrag'
  2. 'Rustmoment'

Bekijk alle meningen over het Brabants Dagblad »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en drie korte reviews geschreven voor de krant het Brabants Dagblad, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je het BD recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant het Brabants Dagblad

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op het Brabants Dagblad? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van deze krant helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor de krant geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Brabants Dagblad
Brabants Dagblad
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over het Brabants Dagblad

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws