Meningen van bezoekers over Flair

Meningen over Flair

Flair krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.3. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of commentaar leveren op een geplaatst stukje van een ander ?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Patricia Hoekman over Flair
, cijfer: 8

Een blad voor de moderne vrouw dat heerlijk wegleest

Flair abonnement

Dit is absoluut een voorbeeld van een blad dat gewoon heerlijk wegleest met alle onderwerpen die de (moderne) vrouw aanspreekt. Werken, wonen, relaties, kinderen, lijf, kleding koken, enz, enz, enz. Een heleboel onderwerpen dus voor een prijs die ook nog aantrekkelijk is. Als je het mij vraagt is de flair een aanrader voor elke jonge vrouw. lees meer »

02. bianca van der hee
, cijfer: 8

Lekker relaxmoment in bad met Flair!

Een heerlijk blad, met makkelijk te lezen artikelen, leuke en actuele columns, veel informatie op allerlei gebieden en geweldige vaste rubrieken. Het is met Flair voor elke jonge vrouw echt een feestje als je op vrijdag na een drukke week thuiskomt en Flair op je deurmat vindt. Bad vol laten lopen, kopje thee erbij: een ultiem relaxmoment! Ik heb mijn Flair abonnement kado gekregen en ben de gulle gever nog elke week dankbaar! lees meer »

03. Monique Hoekstra
, cijfer: 10

Flair heeft voor mij nog steeds flair!

Flair, dat heeft het blad zeker bij mij! Jarenlang en dan bedoel ik ook zeker al ruim 10 jaar dat ik dit blad lees en heb gelezen blijft dit ook absoluut mijn favoriete tijdschrift. Eigenlijk ook heel normaal, gewoon onderwerpen wat iedereen wel kan aanspreken. Ook ik ben ouder geworden, maar dat neemt absoluut niet weg dat ik nog steeds niets meer in de onderwerpen kan vinden. Juist wel dus! En Flair heeft die kleding die betaalbaar is. Die vaak juist niet de dure glossy bladeren onder ons hebben zoals Avant Garde etc.. Maar wel de tips waar je wel trendy kleding kan kopen, voor een redelijke prijs. lees meer »

04. linda Schermer
, cijfer: 8

Flair heeft FLAIR

Als abonnee van Flair zeg ik: elke week weer boordevol leesvoer voor zeker een uurtje ontspannen bladeren en lezen. Toppers zijn zeker: de wekelijkse verhalen van Suzanne, Thom en Mieke van Marle. lees meer »

05. Eline Hoogenboom
, cijfer: 8

Een tijdschrift dat je niet elke dag moet lezen

Toen ik op mijn eerste dag op de opleiding journalistiek de bladen opnoemde die ik regelmatig las schoot het schaamrood naar mijn wangen. Flair, Elle, Yes, Viva, Libelle... Om het intellectuele gehalte op peil te houden lees ik nu af en toe maar een Elsevier. Favoriet blijft echter toch echt Flair. Het is het ultieme chocola-ongesteld-lekkerniks-gevoel. Dat het eigenlijk elke week gevuld is met hetzelfde en dat elke zomer weer alle ontharingstechnieken onder de loep worden genomen nemen we dan maar op de koop toe. lees meer »

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Geef je mening over Flair:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Flair:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende Flair meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Women's Health
abonnement
Women's Health proefabonnement
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws