Psychologie Magazine recensie van A. Kruiper
Home

Laat een beoordeling achter over Psychologie Magazine en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Psychologie Magazine recensie

Review index: Eerste recensie | Psychologie Magazine recensie #2 »

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over Psychologie Magazine »

# 1 - A. Kruiper

Echte psychologie voor de gewone mens

Waardering: 9 / 10
Psychologie Magazine
Word abonnee van Psychologie Magazine

Aanbieding
Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van vier edities met korting, geef het blad cadau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement!


Psychologie Magazine is te omschrijven als een interessant blad voor mensen die geïnteresseerd zijn in de psychologie van de mens op verschillende vlakken‚ bijvoorbeeld werk, relaties, gezondheid en therapieën! De onderwerpen worden besproken op een manier die voor iedereen goed te begrijpen is. Bovendien is de schrijfstijl erg prettig en sluiten onderwerpen aan bij de laatste ontwikkelingen. Het is geen droge informatie die gegeven wordt, maar informatie wordt vaak betrokken op dagelijkse situaties die iedereen meemaakt.

Een van de leuke dingen van Psychologie Magazine vind ik dat de echte psychologie sinds kort nog dichterbij komt voor de 'gewone mens'. Iedereen kan namelijk meedoen aan experimenten op de internetsite, waarbij wordt samengewerkt met universiteiten. Dit kan zowel voor onderzoekers als voor de deelnemers erg positief zijn. Hopelijk krijgen deelnemers achteraf ook te horen wat het onderzoek precies heeft opgeleverd en wat onderzoekers nou precies wilden weten. Onderzoekers zijn gebaat bij de onderzoeksgegevens die het oplevert, waardoor er vragen beantwoord kunnen worden.

Het blad komt elke maand uit, maar daarnaast staat er ook veel informatie op de bijbehorende internetsite. De website heeft verschillende onderdelen. Zo is er de 'cybershrink' waar je met je vragen terecht kunt;zijn er tests waar je aan deel kunt nemen en er is een dossierarchief voor informatie uit het verleden. Daarnaast geeft men een voorproefje van artikelen die de komende maand in het blad zullen staan en zijn er nog meer onderdelen die veel mensen zullen interesseren.

Het nadeel van de website is dat je voor een (groot) gedeelte van de site plusabonnee moet zijn om erin te komen. Dat betekent helaas extra betalen. Aan de andere kant geeft de website wel erg veel (extra) informatie en zullen mensen die echt geïnteresseerd zijn‚ het er wel voor over hebben. Bovendien geldt dit ook voor het blad zelf.

Geef zelf je visie op Psychologie Magazine »

Psychologie Magazine wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.1

Andere Psychologie Magazine recensies:
  1. 'Echte psychologie voor de gewone mens'
  2. 'Een tijdschrift dat je aangenaam verrast'
  3. 'Boeiend van A tot Z'
  4. 'Hoe kom ik aan dit artikel?'
  5. 'Bij toeval ontdekt'
  6. 'Super blad!'

Bekijk alle meningen over Psychologie Magazine »

Er zijn in totaal zes uitgebreide recensies en dertien korte reviews geschreven voor het blad Psychologie Magazine, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Psychologie Magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het blad Psychologie Magazine

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Psychologie Magazine? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Psychologie Magazine
abonnement kado
Psychologie Magazine abonnement kado
Happinez
proefabonnement
Happinez proefabonnement
Yoga
proefabonnement
Yoga proefabonnement
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws