ELLE recensie van Karlien Hesseling

ELLE recensie

Navigeren: Eerste recensie | ELLE recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over ELLE »

# 1 - Karlien Hesseling

Inspiratie!

Waardering: 8 / 10
ELLE
Word abonnee van ELLE

Aanbieding
ELLE magazine is de Personal Style Guide voor alle vrouwen die zich willen blijven ontwikkelen. Het tijdschrift kiest er - door te laten zien what’s new, what’s now & what’s next is - voor om niet te dicteren maar juist te inspireren, zodat je je eigen unieke manier van zijn kunt ontdekken en uitdragen. Women's empowerment neemt daarbij een belangrijke plaats in. Neem nu een abonnement van drie maanden, een half jaar of een jaarabonnement met korting van 33% of geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau!


Inmiddels valt de Elle alweer zo'n jaar elke maand op de mat en telkens is het weer een bron van inspiratie. Het gebeurt regelmatig dat ik met een bloknote op schoot allerlei leuke (internet)adresjes noteer om die vervolgs een keer te bezoeken.

Het is niet alleen mode dat de klok slaat, je kunt in Elle ook van alles vinden over leuke plekjes in de wereld, huidverzorging en het leven van een Elle-lady van alledag. De artikelen zijn van goede journalistieke kwaliteit, mits je geinteresseerd bent in mode. Wat ik erg waardeer is dat er de laatste tijd veel aandacht wordt besteedt aan de Nederlandse ontwerpers én deze zijn verrassend goed, doe mij maar een mooi ejurk van Percy Irausquin!

En weet je wat het leuke is, je doet heel lang met zo'n Elle, eigenlijk heb je haar nooit helemaal gelezen, en dat is bij veel andere bladen wel anders.

Geef zelf je oordeel over ELLE »

ELLE wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Andere ELLE recensies:
  1. 'Inspiratie!'
  2. 'Mijn beste vriend in de bladenwereld'

Bekijk alle meningen over ELLE »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en twee korte reviews geschreven voor het tijdschrift ELLE, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je ELLE recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift ELLE

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op ELLE? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
ELLE
ELLE
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
ELLE magazine
abonnement kado
ELLE magazine abonnement kado
Cosmopolitan
abonnement kado
Cosmopolitan abonnement kado
ELLE Decoration
abonnement
ELLE Decoration proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws