Meningen van bezoekers over Grazia

Meningen over Grazia

Grazia krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.3. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of commentaar leveren op een geplaatst stukje van een ander ?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Iris Kouwen over Grazia
, cijfer: 8

Grazia: de Grazieuse Glossy

Grazia abonnement

Deze nieuwe damesglossy sloeg ik met enthousiasme open na het lezen van een zeer positieve recensie van een gelukkig lezeres... Niets was minder waar van de lovende woorden over het mooi uitgevoerde magazine! Grazia brengt je op de hoogte van het laatste nieuws over de beroemdheden en nieuwigheden op modegebied. Erg leuk is dat het tijdschrift niet helemaal gevuld is met reclames, maar dat het ook daadwerkelijk zinvolle rubrieken bevat. Grazia neemt je mee in een wereld achter de wereld van celebrities en mode. Echt een toptijdschrift waaraan zeker wat meer aandacht besteed zou mogen worden. Het plaatsen van deze recensie zou een goede stap op weg zijn!

02. Ester Hoekstra
, cijfer: 8

Een aanrader!

Op mijn verjaardag kreeg ik een envelop... Er zat geen geld in, maar een geprint A4tje met de mededeling dat ik Grazia een aantal maanden cadeau kreeg. Een week later viel er een mooi vormgegeven glossy bij mij door de bus. Toen dat abonnement afgelopen was heb ik gelijk een nieuwe afgesloten! Voor mij is Grazia de ideale combinatie van mode, gossip, beauty(tips), en waargebeurde verhalen. Wat vooral leuk is: veel dingen zijn herkenbaar en de mode- en beautytips die er instaan zijn niet allemaal superduur, maar ook voor mij als student betaalbaar. Het mag duidelijk zijn: ik ben fan van dit blad! lees meer »

03. S Grift
, cijfer: 9

Om vrolijk van te worden

Grazia is vooral leuk omdat het niet een standaard blad voor een bepaalde doel/leeftijdsgroep is. Of je nou 15 of 65 bent, het heeft voor ieder wat wils. lees meer »

Eerste recensie pagina  •  Laatste recensie pagina

Wat vind jij van Grazia?

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Grazia:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Laatste meningen pagina »
Meer bladen en meningen
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws