Grazia recensie van S Grift

Grazia recensie

Navigatie: « Grazia recensie #1 | Laatste recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over Grazia »

# 2 - S Grift

Om vrolijk van te worden

Waardering: 9 / 10
Grazia
Word abonnee van Grazia

Aanbieding
Grazia is de meest actuele fashion glossy van Nederland, een blad met een unieke mix van mode, beauty, psyche, gezondheid en entertainment. Neem nu een abonnement op dit blad van 11, 22 of 44 nummers met korting oplopend tot 45%, of geef het tijdschrift cadeau (stopt automatisch).


Samenvatting recensie
Grazia is is een super leuk tijdschrift om te lezen. Er wordt zowel aan het uiterlijk als aan de inhoud van het blad veel aandacht besteed.

Grazia is vooral leuk omdat het niet een standaard blad voor een bepaalde doel/leeftijdsgroep is. Of je nou 15 of 65 bent, het heeft voor ieder wat wils.

Er word niet alleen de aandacht op celebs & fashion gericht maar ook op alledaagse dingen, nieuwtjes, gadgets en persoonlijke verhalen waar je je in kan vinden. Omdat de columns en dergelijke niet te uitgebreid neer worden gezet en je op elke pagina wel iets ziet wat je interesse wekt, leest het tijdschrift lekker weg.

Omdat het een weekblad is, is de Grazia ook altijd up-to-date in vergelijking met een maandblad dat qua nieuwtjes en dergelijke snel achter de feiten loopt.

De mode die in dit blad voorkomt is altijd erg toegankelijk in tegenstelling tot die in bladen als Avantgarde en dergelijke die alleen met onbetaalbare high fashion werken. Alles wat er in Grazia staat is erg betaalbaar, makkelijk zelf te combineren, draagbaar en leuk om inspiratie uit op te doen.

Kortom: het is een super leuk blad om te lezen, er wordt veel aandacht aan het uiterlijk besteed zowel als aan de inhoud. Hou je van een tijdschrift met aandacht voor alle relevante onderwerpen, tips & trics en natuurlijk de laatste celebrity gossip, dan is Grazia het blad voor jou.

Geef zelf je beoordeling over Grazia »

Grazia krijgt van de lezers gemiddeld een 8.3

Andere Grazia recensies:
  1. 'Een aanrader!'
  2. 'Om vrolijk van te worden'

Bekijk alle meningen over Grazia »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies geschreven voor het blad Grazia, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Grazia recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Grazia

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Grazia
Grazia
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Meer acties
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Grazia
abonnement kado
Grazia abonnement kado
Beau Monde
abonnement
Beau Monde proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws