Margriet mening van bezoekers

Margriet, kado's voor trouwe abonnees

Margriet krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 7.9.
Geef zelf ook een beoordeling + een review!

11. Henny Sluijter over Margriet
, cijfer: 8
Margriet abonnement

Ik vind Margriet een heerlijk blad! Iedere week ben ik weer blij als het blad in de bus valt. Cooral de columns vind ik gezellig, en ook vind ik het leuk als er een vreemde redacteur is. Vooral heb ik genoten van Ellen Verbeek en Derk Sauer. Heel apart om zoveel over Rusland te horen ,dit was een eye opener.

12. Diana
, cijfer: 8

Kado's voor trouwe abonnees

Beste redactie van Margriet,

Ik ben al meer dan 12 jaar trouwe abonnee van Margriet, waar het bij mij steekt is het volgende: waarom krijgen nieuwe abonnees altijd zo'n mooie kado's? Ook ik zou wel zo'n mooie leren tas van 129 euro kado krijgen, en dat voor maar een 2-jarig abonnement! Ik als "oude" abonnee kan wel van acties gebruik maken, maar dat kost me altijd geld, en dat heb ik nou juist niet! Dus "slimme" mensen nemen altijd korte abonnementen, en kunnen zo altijd profiteren van al die mooie kado's! Zeg nou zelf, dat is toch niet eerlijk tegenover de de trouwe abonnees?

Groetjes Diana

13. D. van Diemen
, cijfer: 6

Belofte maakt schuld

Margriet Bel & Win-actie. Leuk! Ik probeer het eens, zo'n nieuw geurtje komt altijd van pas... Draai het nummer, beantwoord de vragen... even wachten... yes, gewonnen! Ik wacht , wacht, wacht, week in, week uit. Wwaar blijft mijn prijs? Maar eens een mailtje sturen naar de klantenservice. Oh ,binnen 5 werkdagen krijg ik antwoord. Dus maar weer wachten, wachten. Een week later: nog geen prijs... en ook geen reactie. Mijn vreugde verandert langzaam in ergernis. Zo ga je niet met mensen om, zeker niet als het je klanten zijn. Wat een teleurstelling, om loze beloften. Intussen blijf ik wachten en hoop. Het is intussen al bijna 5 weken geleden! Wanneer zou ik van mijn nieuwe geurtje kunnen gaan genieten?

14. Riny van Ophem
, cijfer: 2

Ledenwerving

Ik schrijf dit stukje namens mijn tante, die inmiddels 82 jaar is. Dat zij Margriet een leuk blad vond, blijkt wel uit het feit dat zij meer dan 40 jaar abonnee is geweest. Helaas zit ze nu in een verpleegtehuis. Ze kan niet alles meer volgen, weet meestal niet wie wij zijn, en heeft dus ook geen plezier meer in het lezen van Margriet. Zij en mijn oom hadden geen kinderen, zodat mijn zus en ik nu alles voor haar regelen. lees meer »

15. G.A. Hoek
, cijfer: 9

In één woord geweldig! Ik kan niet wachten om het tijdschrift te lezen. Leuke artikelen, onder andere Sanne, en ook de nieuwe lay-out: wat een uitstraling! Daar loop je niet zomaar voorbij. Ook Annelies heeft veel leuke voorvallen te vertellen, ook emotioneel soms, ook dat ze zelf haar eigen kanker omschreef. Zo herkenbaar voor veel mensen, kortom geweldig. Ga zo door.

Je ervaring met Margriet:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Margriet:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
Meer reviews
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Story
proefabonnement
Story proefabonnement
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws