Margriet recensie van Riny van Ophem

Margriet recensie

Navigatie: « Margriet recensie #5 | Margriet recensie #7 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Margriet »

# 6 - Riny van Ophem

Ledenwerving

Waardering: 2 / 10
Margriet
Word abonnee van Margriet

Aanbieding
Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 6 weken op Margriet voor slechts 10 euro of kies voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement mét of zonder Margriet Extra en/of Margriet Puzzelen met korting exclusief voor nieuwe abonnees.


Ik schrijf dit stukje namens mijn tante, die inmiddels 82 jaar is. Dat zij Margriet een leuk blad vond, blijkt wel uit het feit dat zij meer dan 40 jaar abonnee is geweest. Helaas zit ze nu in een verpleegtehuis. Ze kan niet alles meer volgen, weet meestal niet wie wij zijn, en heeft dus ook geen plezier meer in het lezen van Margriet. Zij en mijn oom hadden geen kinderen, zodat mijn zus en ik nu alles voor haar regelen.

Toen bleek dat een abonnement op de Margriet echt geen zin meer had, heb ik het abonnement opgezegd. In deze opzegging heb ik ook vermeld dat zij ruim 40 jaar abonnee is geweest, en uitgelegd waarom het abonnement werd opgezegd. Geen vriendelijk briefje terug voor deze trouwe abonnee, maar alleen een standaard brief dat het abonnement werd stopgezet.

Nu, een paar maanden dat het abonnement is stopgezet, valt er ineens weer een Margriet in de brievenbus (ik ontving voor haar de post) met een "meelevend" briefje erbij. Speciaal voor u... jammer dat u geen abonnee meer bent... een speciale jubileumaanbieding.

Het briefje klinkt alsof Margriet het echt jammer vind dat je alle leuke dingen van het jubileumjaar moet missen omdat je geen abonnee meer bent. Ik weet echter wel beter. Mijn tante wordt heus niet weer helder in haar hoofd omdat Margriet haar 70-jarig jubileum viert. Het blad kan dan wel een gemiddeld cijfer krijgen van een 7,8. De administratie verdient dit zeker niet.

M. van Kalleveen (nichtje van R. van Ophem)

Geef zelf je beoordeling over Margriet »

Margriet krijgt van de lezers gemiddeld een 7.9

Er zijn in totaal zeven uitgebreide recensies geschreven voor het weekblad Margriet, hierboven vind je recensie #6. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Margriet recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Margriet

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Margriet
Margriet
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Meer aanbiedingen
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Privé
abonnement
Privé proefabonnement
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Libelle
abonnement kado
Libelle abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws