Meningen van bezoekers over VIVA

Meningen over VIVA

VIVA krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.2. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of reageren op een reeds geplaatste reactie?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Wendy over VIVA
, cijfer: 7

Het aantrekkelijkste zijn de verhalen van de lezeressen zelf

VIVA abonnement

De Viva zit in de leesmap waar ik geabbonneerd op ben. Het aantrekkelijkste voor mij zijn de verhalen van de lezeressen zelf. Verhalen over relaties voornamelijk, die zie je dan regelmatig terug. Daarnaast vind ik de Anybody leuk om te zien en te lezen, wat een lef hebben die mensen, zeg! Maar je zou ook kunnen zeggen dat het een vorm van aandacht vragen is. Maar goed, goed dat deze mensen er ook zijn, want ik vind het een leuke rubriek. Ook de straatvraag vind ik boeiend om te lezen of wat iemand verdiend en wat zijn / haar schulden zijn. lees meer »

02. Annemiek
, cijfer: 7

Lekker leesvoer om in één keer uit te lezen

Viva, vrijwel wekelijks lees ik hem. Het is een leuk en ontspannend blad. Vrijwel altijd leuke, afwisselende en interessante onderwerpen. Verhalen die door de lezeressen zelf zijn beleefd en waarover wordt verteld in de Viva. Daarnaast heeft het wekelijks terugkerende rubrieken als de anybody, columns en de brievenrubriek. lees meer »

03. M.E. van Geldere
, cijfer: 9

Een ontzettend leuk magazine voor weinig geld. Zeker het proberen waard. Telkens weer een ander aansprekend onderwerp. Lekker ontspannen met Viva! Sinds een halfjaar ben ik nu abonnee, maar ik ga het zeker verlengen. Viva combineert serieuze zaken van het leven met plezier. Een ideale combinatie dus.

04. Marcia Lee
, cijfer: 10

Heerlijk...

Hmmm ja, daar is m'n Viva weer. Elke vrijdag ligt de Viva er weer. De hele week genieten, elke dag een stukje... in m'n bed. Vrijdag "bewaar" ik de Viva om 'm dan open te scheuren en de hele week van te genieten! Eigenlijk lees ik alles wel, maar ik heb zo m'n favo's. En nee, ik blader niet daar gelijk heen, maar ik lees 'm van voor naar achteren. En zo zie je maar: zelfs de Viva krijgt me in bed!

05. Miriam Suijker
, cijfer: 8

Viva Fantastisch!

Ik heb al twee jaar een abonnement op de Viva. Ik heb het tijdschrift altijd met veel plezier gelezen en doe dat nog steeds. Sinds een paar weken is het een soort glossy geworden. Het ziet erg geweldig uit! Het is nu helemaal een prachtblad geworden.

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06]

Geef je mening over VIVA:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van VIVA:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende VIVA meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Women's Health
abonnement
Women's Health proefabonnement
Flair
proefabonnement
Flair proefabonnement
Vriendin
abonnement
Vriendin proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws