Vriendin recensie van g.h.c.p. van der Steeg
Home

Vriendin recensie

Navigeer: Eerste recensie | Vriendin recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Vriendin »

# 1 - g.h.c.p. van der Steeg

Blad over het dagelijks leven voor de doorsnee vrouw

Waardering: 9 / 10
Vriendin
Word abonnee van Vriendin

Aanbieding
Vriendin, één van de grootste vrouwenweekbladen van Nederland, selecteert elke week de mooiste waargebeurde persoonlijke verhalen en staat vol met inspiratie en tips op het gebied van mode, koken, beauty, reizen en wonen. Neem nu een abonnement van 5, 8, 13 of 20 weken met korting oplopend tot 30% of geef het weekblad cadeau aan je beste vriendin! Als abonnee profiteer je ook van een aantal voordelen, waaronder af en toe gratis verrassingen & extra's bij het blad, kortingen op dagjes uit en leuke spullen en iedere week kans op een leuk cadeautje.


Een (h)eerlijk gewoon tijdschrift om even lekker in weg te duiken in een vrij uurtje. Geen glitter en glamour, maar gewoon onderwerpen en items over het dagelijks leven. Wonen, werken, familie en kinderen, (betaalbare)mode, uittips, leestips, kortom lekker huisje, boompje, beestje. Een blad voor de doorsnee vrouw die zich nog te jong voelt voor bijvoorbeeld de Libelle of Margriet.

Geef zelf je mening over Vriendin »

Vriendin wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal negen uitgebreide recensies en 23 korte reviews geschreven voor het tijdschrift Vriendin, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Vriendin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Vriendin

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Vriendin? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Vriendin
abonnement kado
Vriendin abonnement kado
Mijn Geheim
abonnement
Mijn Geheim proefabonnement
Psychologie Magazine
abonnement kado
Psychologie Magazine abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws