Meningen van bezoekers over vtwonen

Geef een waardering (aantal sterren) aan vtwonen en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Meningen over vtwonen

VT Wonen krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.4. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of commentaar leveren op een geplaatst stukje van een ander ?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. gea veurink over vtwonen
, cijfer: 8

Wonen en kijken bij de bewoners

vtwonen abonnement

Ik ben helemaal weg van woning inrichtingen, zo doe ik nog wel eens mooie ideeën op voor mijn huurwoning. Het is zo jammer dat alles tegenwoordig zo schrikbarend duur is geworden. lees meer »

02. J.H. Kuiper over VT Wonen
, cijfer: 8

Wat valt dit tegen

in december kregen wij de keuze om als kerst geschenk een blad te kiezen. We hebben ons toen voor VT Wonen opgegeven (KWS Volkerstevin). Echter hebben wij hier enorm spijt van. In het tijdschrift staat namelijk niets nieuws; geen leuke dingen die je zelf kan maken; geen werkbeschrijvingen van de ideeën die men aangeeft. lees meer »

03. Ruud Balliu
, cijfer: 10

Ik kan niet zonder!

VT-Wonen is absoluut niet te evenaren. Op een aangename wijze gebrachte informatie over up-to-date woontrends. Binnen en buitenlandse reportages met "voor-elk-wat-wils" onderwerpen. Een perfecte mix van publiciteit (met heel wat leuke adresjes) en redactionele artikels. Alles in een handig formaat en met een aangename lay-out. De foto's zijn werkelijk subliem. Als etaleur/binnenhuisdecorateur haal ik steeds heel wat "goed-om-weten" nieuws en ideeën uit VT-Wonen. Kortom, een hedendaags tijdschrift welke geen enkele maand op mijn leestafeltje mag ontbreken. Om heerlijk te cocoonen.

04. Judith Lang
, cijfer: 8

Leuke inspiratiebron

Wij zijn kort geleden verhuisd en ik ben daarom begonnen woonbladen te lezen. VT wonen is mijn absolute favoriet! Wat een geweldig blad, prachtige foto's, erg leuke "binnenkijkreportages" en genoeg ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Verder vind ik de productinformatie erg leuk om te lezen. Van mij dus een pluim voor dit tijdschrift!

05. Diana van de Peppel
, cijfer: 8

Als ik toch eens geld had

Als ik toch eens geld had, dan bracht ik alle ideeën uit de VT Wonen in de praktijk. Ik ben namelijk graag bezig met mijn huis. Vaak met het schuiven van meubels. Staat het zo gezelliger? Of wil ik het toch wat meer modern? Muren schilderen, kussens en gordijnen aanpassen aan de nieuwe muurkleur en zo maar door. Meestal krijg ik deze kriebels als de nieuwe VT Wonen weer in de winkel ligt. En dat is één keer in de maand. De rem moet er af en toe op. Maar de ideeën uit de VT zijn vaak te leuk. Soms denk ik "ik koop het blad niet meer". Ik vind mijn huis goed zo. Tot het nieuwe blad weer in de winkel ligt. Dan ga ik weer voor de bijl en wordt mijn huis weer op z'n kop gezet.

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Geef je mening over vtwonen:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van vtwonen:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende vtwonen meningen pagina »
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws