vtwonen recensie van J.H. Kuiper

VT Wonen recensie

Review index: « vtwonen recensie #1 | vtwonen recensie #3 »

Je mening geven? schrijf een recensie over VT Wonen »

# 2 - J.H. Kuiper

Wat valt dit tegen

Waardering: 8 / 10
vtwonen
Word abonnee van vtwonen

Aanbieding
VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-idee├źn, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 3 , 6 of 15 nummers met korting. Inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet.


in december kregen wij de keuze om als kerst geschenk een blad te kiezen. We hebben ons toen voor VT Wonen opgegeven (KWS Volkerstevin). Echter hebben wij hier enorm spijt van. In het tijdschrift staat namelijk niets nieuws; geen leuke dingen die je zelf kan maken; geen werkbeschrijvingen van de ideeën die men aangeeft.

Ook deze maand is het weer een tegenvaller. Is het nou zo veel moeite om bijvoorbeeld van de borduurwerkjes een patroontje erbij te zetten? Het enigste zijn de verkoopadressen, dus is het eigenlijk niets meer dan een advertentieblad en maken ze zich er bij [VTWonen] wel erg gemakkelijk van af.

Dit wilde ik gewoon kwijt. Ik heb ook de bladen aan wat vrienden gegeven zodat ik zeker wist of ik niet de enige was die er niets aan vind. En ik heb van de vijf één positieve reactie gehad, maar op de vraag of ze een lidmaatschap zou willen bedankte ze. Het kan best zijn dat ik een verkeerde keuze heb gemaakt maar er zulen er meer zijn die het blad het niet waard vinden om er een lidmaatschap van te nemen. Wat u hier verder mee doet mag u zelf weten maar ik zal een ieder die overweegt lid te worden dit afraden.

Vriendelijke groet,
Fam. Kuiper

Geef zelf je visie op VT Wonen »

VT Wonen krijgt van de lezers gemiddeld een 8.4

Andere VT Wonen recensies:
  1. 'Wonen en kijken bij de bewoners'
  2. 'Wat valt dit tegen'
  3. 'De kracht van VT Wonen'

Bekijk alle meningen over VT Wonen »

Er zijn in totaal drie uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad vtwonen, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je VT Wonen recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over vtwonen

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
vtwonen
vtwonen
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws