vtwonen abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het maandblad vtwonen
Huidig nummer
Nr. 6 - 23 mei 2024

Komend nummer
Nr. 7 - 20 juni 2024
Aanstaande donderdag

Abonnement op vtwonen

 Tot 62% korting 
vtwonen
Actuele editie
6 - 23 mei 2024
Volgende editie
7 - 20 juni 2024
Aanstaande donderdag

Het populaire woonblad vtwonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem een voordeelabonnement op vtwonen van een half jaar, inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet. Of kies voor een abonnement mét of zonder vtwonen specials van 1, 2 of 3 jaar tegen een scherp introductietarief exclusief voor nieuwe abonnees!

Bekijk de actie »
Profiteer van 62% korting met dit abonnement
vtwonen logo
 Voor wie dol is op verbouwen, verhuizen en interieur Een inspirerend magazine vol binnenkijken en tips m.b.t verbouwen en herinrichten vtwonen helpt je bij het bij het stylen van je woning

Alle vtwonen abonnement aanbiedingen

 1. 6 maanden (8 nummers) vtwonen 4,50 / maand
  halfjaar abonnement62%
  8x vtwonen - tussentijds opzegbaar -, op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app
      Meeste voordeel - 62% korting
  Meest gekozen
 2. 1 jaar vtwonen + specials 8,95 / maand
  combi abonnement36%
  vtwonen + specials: 16x vtwonen & 4x vtwonen specials
 3. 3 jaar vtwonen + specials 7,95 / maand
  combi abonnement43%
  vtwonen + specials: 48x vtwonen & 12x vtwonen specials

vtwonen lees je nu al vanaf € 27.00 - profiteer van tot maximaal 62% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
8 nummers 27,- 62% Bestel doorlopend
20 nummers 107,40 36% Bestel doorlopend
60 nummers 286,20 43% Bestel doorlopend

Al jaren is vtwonen het dikste en meest veelzijdige woonmagazine van ons land. Of je nu net je eerste huis hebt, je hele interieur wilt veranderen of professionele stylingtips zoekt, dit tijdschrift heef het allemaal. Je hoeft niet bang te zijn slechts één bepaalde smaak of stijl opgelegd te krijgen, want veelzijdigheid staat bij dit blad voorop, zowel qua stijlen als qua onderwerpen. VT Wonen streeft er naar te informeren en te inspireren, waarbij de nadruk ligt op haalbare ideeën.

Zo vind je in dit blad natuurlijk veel binnenkijk- en fotoreportages, gekoppeld aan stylingtips en shoppingadressen, maar ook heel veel praktische informatie over bijvoorbeeld antiekveilingen, hypotheken en verbouwingen. Alle aspecten van wonen passeren in dit blad de revue: eten, slaapkamers, zitmeubelen, koken, werken, ontspannen en nog veel meer. VTWonen helpt je om jouw persoonlijke woonstijl te vinden in het enorme aanbod klassieke, moderne, landelijke of juist antieke meubels en accessoires.

vtwonen is opgedeeld in de volgende thema's:

 • Inspiratie Ieder nummer van vtwonen staat bol van de inspiratie. Zo zie je in de woonreportage het mooiste meubelaanbod tot een prachtig geheel gestyled en geeft de woonideeënproduktie praktische en verrassende tips voor zowel binnen als buiten.
 • Binnenkijken Natuurlijk wordt er in de fotoreportages uitgebreid rondgekeken in Nederlandse en Belgisch interieurs. Ook vind je hierbij informatieve interviews en is er een shoppingpagina die je helpt om dezelfde sfeer als op de foto's te scheppen.
 • Lifestyle In dit onderdeel lees je alles over wat er op woongebied (en daarbuiten) te lezen, zien en doen is. Ook zijn hier veel leuke woonadressen verzameld, al dan niet samengevoegd in een shoppingroute.
 • Woonbasics thema Iedere maand wordt er een nieuw woonthema als 'vloeren' of 'stoffering' belicht. Je vindt hier voorbeelden te over van wat er aan dingen voor het interieur verkrijgbaar is, voorzien van prijs en informatie over dealers en fabrikanten.
 • Aanbiedingen vtwonen heeft vaak leuke aanbiedingen voor haar lezers, zoals workshops of korting op producten.
 • Service & informatie Brochures en producten bestellen, verkoopadressen, lezersservice: alle praktische zaken die je zoekt staan hier.

Elke maand in vtwonen:

 • VT signaleert / kiest / ontdekt / shopt / vraagt: In deze rubriek vind je de nieuwste trends en interieurproducten, plus een kort interview met een bijzondere ontwerper of stylist.
 • De 7 woonzonden: Iedere maand vertelt een bekende Nederlander over zijn woongedrag aan de hand van de 7 hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, woede en luiheid.
 • Geld & Thuis: vtwonen is nieuwsgierig wat mensen zoal uitgeven aan wonen en interviewt daarom in ieder nummer een lezer. Wat was hun laatste aankoop? Gaan ze regelmatig langs hun favoriete winkel of wordt er slechts af en toe een impulsaankoop gedaan? En waar wordt het geld dan aan gespendeerd?
 • Woonwinkelen: Ook in deze rubriek wordt iemand gevraagd wat hij gekocht heeft en waarom, alleen is dat deze keer een willekeurige passant op straat.
 • Moodboard: Aan de hand van een collage van foto's, knipsels en stof- of behangstaaltjes wordt er een impressie gegeven van een bepaalde stijl of sfeer.
 • Hoe & Wat: In dit item wordt achtergrondinfo verstrekt over een bepaalde techniek of product, inclusief een lijstje boeken en websites voor als je nog meer informatie wilt.
 • WWWonen: Nog meer websites vind je in deze rubriek, want de redactie van VT wonen selecteert speciaal voor jou de leukste en handigste webwinkels.
 • Notebook: Conceptdesigner Maaike Koorman stuit in haar zoektocht naar nieuwe dingen vaak op nieuwe trends en laat haar aantekeningen vervolgens weer aan jou zien.
 • Woonmarkt: In deze rubriek over mensen, wonen en financiën wordt steeds een praktisch onderwerp als bijvoorbeeld 'de tuin' of 'hypotheken' uitgebreid belicht. Uiteraard vind je hier veel tips en komen er experts aan het woord.
 • Column: : Nu Martin Bril met zijn bijdrage aan hun wisselende column gestopt is, neemt Aaf Brandt Corstius deze geheel voor haar rekening.
 • Hebbeding: Hierin staat een favoriet voorwerp van de redactie in de kijker.
 • Stapel(gek) op ... : Hier vind je leuke shoppingtips over een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld koken.

Ook verschijnen er, naast het blad vtwonen zelf, regelmatig specials over onderwerpen die erg leven, zoals tuinen, keukens en badkamers en 'Enjoy your Home'.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. De abonnementen lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks op te zeggen is. vtwonen verschijnt 16 keer per jaar als reguliere editie en 4x als zelfstandige special; het blad wordt uitgegeven door DPG Media Magazines. De getoonde korting voor het proefabonnement is berekend t.o.v. de prijs van losse nummers, die van de half-, 1-, 2- en 3-jarige abonnementen t.o.v. het reguliere abonnementstarief. Momenteel biedt de uitgever helaas geen proefabonnement en/of cadeau-abonnement voor deze titel aan.

Deel deze vtwonen aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Acht vtwonen recensies »
8.4 / 10, 8 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.4

Externe bron:
www.vtwonen.nl

De actuele VT Wonen acties met korting

Aanbieding 1 - 6 maanden (8 nummers) vtwonen € 4,50 / maand  stopt automatisch: nee

Van
71,52
Voor27,00
Korting62 %
62%
korting

Acht keer VT Wonen voor 27,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 1 jaar vtwonen + specials € 8,95 / maand  stopt automatisch: nee

Van
167,40
Voor107,40
Korting36 %
36%
korting

Voor de echte fan van vtwonen is er het vtwonen+specials abonnement: 16x de reguliere editie én 4x vtwonen specials: in april en juni de special Tuin en in september en november de special 'DIY'. Op papier inclusief toegang tot de digitale versies.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 3 jaar vtwonen + specials € 7,95 / maand  stopt automatisch: nee

Van
502,20
Voor286,20
Korting43 %
43%
korting

Geniet nu drie jaar lang van het vtwonen + specials abonnement met maar liefst 43% korting t.o.v. de reguliere abonnementsprijs.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste edities van de woontijdschriften van het nieuwe jaar zijn er. Wat staat er deze maand in en welk blad is het meest geschikt voor jou?

Meer abonnementen in woonbladen

Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
6 maanden (6 nummers) Wonen Landelijke Stijl 4,50 per maand

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een voordeel-abonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu tijdelijk een abonnement voor slechts 4,50 per maand (altijd opzegbaar) incl. jaarlijks 4 Wonen Landelijke Stijl Specials: 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'! Bekijk alle acties van dit stijlvolle woonblad en bestel direct op de website van Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,98

46%
korting
Van € 49,98 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Eigen Huis en Interieur
Eigen Huis & Interieur
6 maanden (3 nummers) EH&I 4,50 per maand

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een voordeel-abonnement met korting van drie nummers. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar.
 acht recensiesUw besparing: 8,85

25%
korting
Van € 35,85 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 3x Stijlvol Wonen 9,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers en maak vrijblijvend kennis met dit schitterende woonblad! Of kies voor een langer lopend abonnement van 1, 2 of 3 jaar met oplopende korting tot wel 50%!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 20,85

70%
korting
Van € 29,85 voor € 9,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
vtwonen abonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Stijlvol Wonen
proef abonnement
Stijlvol Wonen
Landleven
proef abonnement
Landleven
ELLE Decoration
abonnement
ELLE Decoration
Beoordeling

vtwonen waardering door onze bezoekers:

8.4/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws