Aan de Haak aanbieding

Proefabonnement op Aan de Haak

Aan de Haak
Aan de Haak

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Aan de Haak is het haaktijdschrift voor iedereen. Iedere twee maanden verrast het blad je weer met 84 pagina's vol met leuke, unieke grote en kleine haakprojecten waar je wel eventjes zoet mee bent. Oorspronkelijk begonnen als special van het blad Hobbyhandig is het nu een zelfstandige titel, en terecht natuurlijk: handwerktechnieken zoals haken en breien zijn weer helemaal terug van weggeweest en websites als Pinterest overstromen bijkans met leuke ideeën. Het mooie van Aan de Haak is dat je bij de verschillende haaktechnieken extra ondersteuning krijgt aan de hand van stap-voor-stap uitleg met duidelijke foto's. Als abonnee krijg je tevens toegang tot handige video-handleidingen op de website Aandehaak.nl. Hiermee wordt ieder project goed te doen voor iedere liefhebber van creatief haken; zowel beginners als gevorderden.

Of het nu om leuke decoratie voor je huis, zelfgemaakte cadeautjes, hippe kleding voor jong en oud of schattige dingen voor de kinderkamer gaat: Aan de Haak staat vol met een grote verscheidenheid aan haakprojecten. Je leert hoe zelf leuke lampenkappen kunt maken, hoe je hippe schoudervestjes voor de koudere dagen moet haken, hoe je superhandige en duurzame in elkaar vouwbare boodschappennetjes maakt, hoe je de mooiste babydekentjes haakt en nog veel meer. In 'Mijn haakverhaal' komt in ieder nummer een fervent haakster (of haker) die bekendheid geniet in de (online) haakwereld aan het woord. Verder vind je in het blad het laatste nieuws en wordt je geïnformeerd over de nieuwste haakboeken en evenementen op handwerkgebied voor de komende periode.

Enthousiast geworden? Neem dan nu een abonnement op Aan de Haak, dan krijg je in het vervolg het leukste haaktijdschrift iedere twee maanden in de bus, nog voordat deze in de winkels ligt. Handig: als abonnee krijg je als extra ook toegang tot het online archief vanaf de allereerste tot de huidige editie, je kunt dus ook oudere nummers inclusief alle projecten en patronen gratis digitaal raadplegen. De online editie is 100% identiek aan de papieren versie en kun je lezen op je tablet en iPad. Ook krijg je een gratis account op de Hobbyvoordeelclub waarmee je regelmatig korting krijgt bij hobbywebshops en fysieke hobbywinkels bij jou in de buurt.

Het abonnement van vier (zonder specials) of zes nummers (4x regulier en 2 specials) voor jezelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke eens per kwartaal kan worden opgezegd. Beide abonnementen kun je ook cadeau geven; de bezorging stopt in dat geval altijd automatisch. Aan de Haak is een uitgave van Scala Publishing BV; het magazine verschijnt zes maal per jaar: 4 reguliere edities en 2 specials.

Deel deze Aan de Haak aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Aan de Haak »
Titel: Aan de Haak
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Aan de Haak proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Knipmode
proef abonnement
Knipmode
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws