Aan de Haak abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Aan de Haak

 Tot 61% korting 
Aan de Haak

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van abonnementen: 8 of 16 edities (inclusief Aan de Haak Collectors Edition, alleen print) of 8 edities + 4 specials (print + online: toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1). Of geef dit haakblad 8 of 12x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!

Bekijk de actie »
Profiteer van 48% korting met dit abonnement
Aan de Haak logo

Alle Aan de Haak abonnement aanbiedingen

 1. 8x Aan de Haak 54,-
  jaarabonnement48%
  6 reguliere nummers incl. 2 themanummers + 2x Aan de Haak Collectors Edition op papier
 2. 12x Aan de Haak 75,55
  combi abonnement61%
  6 reguliere nummers, 2 themanummers en 4 Amigurumi magazines op papier + toegang tot het online archief
      Meeste voordeel - 61% korting
  Meest gekozen
 3. 16x Aan de Haak 103,20
  2-jarig abonnement49%
  12 reguliere nummers incl. 4 themanummers + 4x Aan de Haak Collectors Edition op papier
 4. 8x Aan de Haak 54,-
  cadeau abonnement 48% - stopt automatisch
  6 reguliere nummers incl. 2 themanummers + 2x Aan de Haak Collectors Edition op papier
 5. 12x Aan de Haak 75,55
  cadeau abonnement 61% - stopt automatisch
  6 reguliere nummers, 2 themanummers en 4 Amigurumi magazines op papier + toegang tot het online archief
      Beste cadeau deal - 61% korting

Aan de Haak lees je nu al vanaf € 54.00 - profiteer van tot maximaal 61% korting op dit hobbyblad!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
8 nummers 54,- 48% Bestel doorlopend
12 nummers 75,55 61% Bestel doorlopend
16 nummers 103,20 49% Bestel doorlopend
8 nummers cadeau 54,- 48% Bestel aflopend, kado
12 nummers cadeau 75,55 61% Bestel aflopend, kado

Aan de Haak is het haaktijdschrift voor iedereen. Iedere twee maanden verrast het blad je weer met 84 pagina's vol met leuke, unieke grote en kleine haakprojecten waar je wel eventjes zoet mee bent. Oorspronkelijk begonnen als special van het blad Hobbyhandig is het nu een zelfstandige titel, en terecht natuurlijk: handwerktechnieken zoals haken en breien zijn weer helemaal terug van weggeweest en websites als Pinterest overstromen bijkans met leuke ideeën. Het mooie van Aan de Haak is dat je bij de verschillende haaktechnieken extra ondersteuning krijgt aan de hand van stap-voor-stap uitleg met duidelijke foto's. Als abonnee krijg je tevens toegang tot handige video-handleidingen op de website Aandehaak.nl. Hiermee wordt ieder project goed te doen voor iedere liefhebber van creatief haken; zowel beginners als gevorderden.

Of het nu om leuke decoratie voor je huis, zelfgemaakte cadeautjes, hippe kleding voor jong en oud of schattige dingen voor de kinderkamer gaat: Aan de Haak staat vol met een grote verscheidenheid aan haakprojecten. Je leert hoe zelf leuke lampenkappen kunt maken, hoe je hippe schoudervestjes voor de koudere dagen moet haken, hoe je superhandige en duurzame in elkaar vouwbare boodschappennetjes maakt, hoe je de mooiste babydekentjes haakt en nog veel meer. In 'Mijn haakverhaal' komt in ieder nummer een fervent haakster (of haker) die bekendheid geniet in de (online) haakwereld aan het woord. Verder vind je in het blad het laatste nieuws en wordt je geïnformeerd over de nieuwste haakboeken en evenementen op handwerkgebied voor de komende periode.

Enthousiast geworden? Neem dan nu een abonnement op Aan de Haak, dan krijg je in het vervolg het leukste haaktijdschrift iedere twee maanden in de bus, nog voordat deze in de winkels ligt. Handig: als abonnee krijg je bij het all-in abonnement (Aan de Haak + Amigurumi Magazine) als extra ook toegang tot het online archief vanaf de allereerste tot de huidige editie, je kunt dus ook oudere nummers inclusief alle projecten en patronen gratis digitaal raadplegen. De online editie is 100% identiek aan de papieren versie en kun je lezen op je tablet en iPad. Ook krijg je een gratis account op de Hobbyvoordeelclub waarmee je regelmatig korting krijgt bij hobbywebshops en fysieke hobbywinkels bij jou in de buurt.

Het abonnement van acht en zesties (1 en 2 jaar zonder Amigurumi Magazines) of twaalf nummers (1-jarig waarvan 6x regulier, 2x Aan de Haak Collectors Edition en 4x Amigurumi Magazine) voor jezelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd welke eens per kwartaal kan worden opgezegd. Geef je één van deze abonnementen cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na het gekozen aantal nummers. Aan de Haak is een uitgave van Scala Publishing BV; het magazine verschijnt zes maal per jaar als reguliere editie incl. 2 themanummers; daarnaast verschijnen er ook 2 specials. Getoonde kortingen zijn berekend t.o.v. de coverprijs + waar van toepassing de prijs van een online abonnement.

Deel deze Aan de Haak aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Aan de Haak »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Aan de Haak acties met korting

Aanbieding 1 - 8x Aan de Haak € 54,- (6x regulier + 2x Aan de Haak Collectors Edition)  stopt automatisch: nee

Van
103,00
Voor54,00
Korting48 %
48%
korting

Acht keer Aan de Haak voor 54,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 12x Aan de Haak (6 reguliere edities + 2x Aan de Haak Collectors Edition + 4 Amigurumi magazines) € 75,55  stopt automatisch: nee

Van
195,50
Voor75,55
Korting61 %
61%
korting

Profiteer van 61% korting op een print + online jaarabonnement op Aan de Haak van acht reguliere nummers waarvan 2 themanummers en vier Amigurumi magazines.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 16x Aan de Haak € 103,20 (12x regulier + 4x Aan de Haak Collectors Edition)  stopt automatisch: nee

Van
203,60
Voor103,20
Korting49 %
49%
korting

Neem een 2-jarig abonnement (16 edities) op Aan de Haak en ontvang acht keer per jaar het blad (6 normale edities incl. twee themanummers + 2x Aan de Haak Collectors Edition) in de bus voor slechts 103 euro 20.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 8x Aan de Haak € 54,- cadeau (6x regulier incl. 2 themanummers + 2x Aan de Haak Collectors Edition)  stopt automatisch: ja

Van
103,00
Voor54,00
Korting48 %
48%
korting

Geef nu acht edities (6 reguliere uitgaven waarvan 2 themanummers + 2x 'Aan de Haak Collectors Edition') van het leukste haakblad cadeau. Het cadeau-abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 5 - 12x Aan de Haak (6 reguliere edities + 2x Aan de Haak Collectors Edition + 4 Amigurumi magazines) cadeau € 75,55  stopt automatisch: ja

Van
195,50
Voor75,55
Korting61 %
61%
korting

Geef een jaarabonnement Aan de Haak + specials cadeau met korting: 8 reguliere edities (waarvan 2 themanummers 'Aan de Haak Collectors Edition') en 4x Amigurumi Magazine + online toegang! Cadeau-abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Meer abonnementen in handwerken & zelfmaakmode

Het tijdschrift Quilt & Zo
Quilt & Zo
4x Quilt & Zo 38,- (papier + online)

Quilt & Zo is hét Nederlandse tijdschrift over quilten en patchwork. Neem of geef nu een abonnement van een jaar (vier nummers) met korting. Je ontvangt het blad iedere drie maanden op papier en krijgt tevens onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf de allereerste editie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 50,94

57%
korting
Slechts9,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Loving Paper
Loving Paper
4x Loving Paper 34,80

Loving Paper is hét blad voor iedereen die blij wordt van creatief zijn met papier. Het tijdschrift verschijnt ieder kwartaal op papier én digitaal en besteedt aandacht aan scrappen, handletteren, journaling, mixed media en nog veel meer papiertechnieken. Neem nu een abonnement van een jaar of twee jaar of geef het magazine cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 31,16

47%
korting
Slechts8,70 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 27,99

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van drie maanden, geef het blad 3, 6 of 12x cadeau óf kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 41% op de normale abonnementsprijs !
 28 recensiesUw besparing: 1,65

6%
korting
Van € 29,64 voor € 27,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Aan de Haak abonnement aanbieding, rubriek handwerk- en zelfmaakmode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Aan de Haak
cadeau abonnement
Aan de Haak
HobbyHandig
jaarabonnement
HobbyHandig
Quilt & Zo
abonnement
Quilt & Zo
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws