Quilt & Zo aanbieding

Proefabonnement op Quilt & Zo

Quilt & Zo
Quilt & Zo

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Er zijn behoorlijk wat internationale, Engelstalige tijdschriften over quilten. Gelukkig is er ook een Nederlands blad dat geheel gewijd is aan deze leuke en ontspannende handwerkbezigheid: Quilt & Zo! In dit tijdschrift vindt u iedere twee maanden alles over patchwork en quilten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leukste nieuwe patronen om te quilten, informatie over quiltevenementen en -projecten, informatie over nieuwe technieken, materialen, hulpmiddelen en accessoires en reportages over en tips met betrekking tot quiltactiviteiten zoals handwerkbeurzen en workshops in Nederland en het buitenland. Ook kijkt het blad geregeld over de schouder mee bij hedendaagse textielkunstenaressen en bespreekt het de nieuw uitgekomen boeken op het gebied van quilten.

Quilt & Zo is geschikt voor iedereen die van quilten houdt: zowel de beginnende als gevorderde quilter kan ermee uit de voeten. En of u nu voornamelijk een voorkeur heeft voor traditionele/klassieke of eigentijdse quiltprojecten : het tijdschrift besteed volop aandacht aan alle vormen en stijlen van quilten.

De voordelen van een abonnement op Quilt en Zo op een rijtje:

  • U profiteert van korting ten opzichte van de prijs van losse nummers en hoeft niet naar de winkel om deze te kopen.
  • U ontvangt als abonnee de nieuwe editie altijd een paar dagen voordat deze in de winkel ligt.
  • U profiteert van lezersvoordeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale kortingen bij webwinkels, fysieke winkels en kortingen op workshops en toegang tot musea.
  • U kunt deelnemen aan verscheidene leuke winacties voor uw hobby.
  • U krijgt toegang tot het online archief van het blad en kunt zodoende helemaal digitaal terugbladeren op uw iPad of Android tablet vanaf de allereerste tot en met de huidige editie!

Bent u een enthousiast quilter die regelmatig even lekker tijd vrij maakt om verder te werken aan een leuk project zoals een plaid, deken, kussen, muurquilt, tas of slaapzak voor uw (klein)kind? Dan mag Quilt & Zo niet ontbreken op uw leestafel. Profiteer daarom nu van een mooie introductiekorting op een automatisch aflopend proefabonnement of (het eerste jaar) op een vast jaarabonnement.

Het proefabonnement van drie nummers stopt automatisch. Het jaarabonnement van zes nummers voor uzelf is tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad op te zeggen is. Momenteel is het helaas niet mogelijk om een abonnement cadeau te geven aan iemand anders. Quilt & Zo verschijnt iedere twee maanden; het tijdschrift wordt uitgegeven door Uitgeverij Scala BV.

Deel deze Quilt & Zo aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Quilt & Zo »
Titel: Quilt & Zo
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knip Mode drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 28 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Quilt & Zo proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quilting Arts magazine
digitaal abonnement
Quilting Arts magazine
Quilter's World magazine
Quick Quilts magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws