Accountant Adviseur aanbieding

Proefabonnement op Accountant Adviseur

Accountant Adviseur
Accountant Adviseur

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het blad Accountant Adviseur is het maandelijks verschijnende vaktijdschrift van de Nederlandse Orde van Accountants-Administratie Consulenten (NOvAA). Het magazine biedt aan zowel interne en externe AA-accountants als administratieve adviseurs, controleurs en dienstverleners in Nederland vaktechnische en -inhoudelijke informatie gericht op het werkterrein van de Accountant-Administratieconsulent: het Midden- en Kleinbedrijf.

In Accountant Adviseur vindt u, naast de vaste rubrieken over belangrijke aan accountancy gekoppelde thema's als belasting, pensioen, Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, ICT, accountantscontrole, tuchtrecht en arbeidsrecht, ook artikelen over zaken als bijvoorbeeld aansprakelijkheid en algemene voorwaarden van de accountant, fusies en bedrijfsovernames, leningen, investeringen, schuldhulpverlening, (nieuwe) opleidingen en cursussen en congressen. Daarnaast biedt het tijdschrift handige tips op het gebied van administratie, financiën, automatisering, bedrijfsvoering, fiscaliteiten en contractuele overeenkomsten.

Maak nu gebruik van het introductieabonnement en lees Accountantadviseur de eerste drie nummers met 21% korting: in plaats van € 47,16 betaalt u slechts 37 euro 45. Of geef het blad cadeau aan een collega die deze titel nog niet leest. Indien u Accountant Adviseur kado geeft stopt de bezorging automatisch; bij een abonnement voor uzelf wordt het automatisch omgezet in een jaarabonnement tenzij u de uitgever tijdig laat weten hiervan af te zien.

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Het introductie-abonnement loopt tot schriftelijke wederopzegging en is alleen geldig voor adressen in Nederland. Indien het abonnement kado wordt gegeven (het factuuradres dient af te wijken van het adres van de ontvanger in dat geval) stopt het automatisch na de proefperiode. Accountant Adviseur verschijnt tien maal per jaar (iedere maand met uitzondering van januari en juli); het blad wordt uitgegeven door Elsevier Financieel en Fiscaal, een onderdeel van uitgever Reed Business BV.

Deel deze Accountant Adviseur aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Accountant Adviseur »
Titel: Accountant Adviseur
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
NOvAA.nl

Meer proefabonnementen in fiscale vakbladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is het onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Lees Beleggers Belangen nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement tegen een zeer scherp actietarief.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Accountant Adviseur proefabonnement aanbieding, rubriek fiscale en financiële vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws