Acta Tropica aanbieding

Proefabonnement op Acta Tropica

Acta Tropica
Acta Tropica

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het vakblad Acta Tropica is een internationaal tijdschrift over besmettelijke ziektes. Het blad is met name interessant voor mensen werkzaam in de gezondheidswetenschappen en biomedisch onderzoekers die zich bezighouden met de gezondheid en het welzijn van mensen en dieren in de tropen en subtropen.

Het domein van Acta Tropica omvat de biologie van pathogenen, vectoren, gastheer-parasiet relaties, mechanismen van ziekteverwekkers en klinische ziektebeelden en de behandeling daarvan. Het blad verwelkomt contributies in de vorm van fundamenteel of toegepast onderzoek binnen verschillende disciplines zoals epidemiologie, ecologieën van ziekten, diagnostiek, medische ingrepen en controle, wiskundig modelleren, publieke gezondheidszorg en sociale wetenschappen, klimaatverandering, taxonomie van parasieten en vectoren, genomica van gastheren en parasieten, biochemie en immunologie en het testen van vaccins.

Artikelen in Acta Tropica worden geplaatst op basis van single-blind peer review. Bij dit proces wordt door een redacteur eerst beoordeeld of een artikel geschikt is. Papers die geschikt worden bevonden worden daarna naar minimaal twee onafhankelijke experts gestuurd die de wetenschappelijke kwaliteit beoordelen. Door dit proces worden de kwaliteit en de wetenschappelijke waarde van het blad gewaarborgd. Acta Tropica heeft een impact factor van 2.4.

Let op: dit betreft een Engelstalig vakblad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien u het abonnement cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager niet hetzelfde mag zijn als dat van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding op deze pagina dan verlopen de distributie en betaling via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Acta Tropica wordt uitgegeven door Elsevier B.V. te Amsterdam, het tijdschrift verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Acta Tropica aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Acta Tropica »
Titel: Acta Tropica
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vakbladen

Het vakblad MissetHoreca
Misset Horeca
3x Misset Horeca 15,-

Misset Horeca is het vaktijdschrift voor de horeca, bestemd voor chefkoks en eigenaren van hotels, restaurants, café's.
 één recensieUw besparing: 40,23

73%
korting
Van € 55,23 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Science
Science magazine
51x Science magazine £ 329,94

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap met Science. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending naar professionals. Voor studenten en postdoctorale onderzoekers zijn er kortingen mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 6,47 per tijdschrift
 
Het blad Nature
Nature magazine
51x (1 jaar) Nature magazine £ 311,02

Nature magazine doet wekelijks verslag van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending. Voor studenten is er korting mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 198,98

39%
korting
Slechts £ 6,10 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tekstblad
Tekstblad
6x Tekstblad 19,95

Tekstblad is het vakblad over taal en communicatie voor tekstschrijvers en communicatieprofessionals binnen bedrijven, universiteiten en de overheid.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 37,05

65%
korting
Van € 57,00 voor € 19,95
 
Het vaktijdschrift Tweewieler
Tweewieler
3x Tweewieler 15,-

Tweewieler is het vakblad dat u maandelijks informeert over de ontwikkelingen in de tweewielerbranche.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 21,81

59%
korting
Van € 36,81 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Acta Tropica proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws