Aeroplane aanbieding

Proefabonnement op Aeroplane

Aeroplane
Aeroplane  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Britse tijdschrift Aeroplane verscheen voor het eerst in 1911 en is dus inmiddels meer dan 100 jaar oud. Acht jaar nadat de gebroeders Wright in december 1903 de eerste succesvolle gemotoriseerde vlucht in de geschiedenis met hun Wright Flyer ondernamen verscheen het eerste nummer van wat destijds nog een weekblad was. Vandaag de dag verschijnt het blad iedere maand en is het nog steeds de beste als het aankomt op het verslag uitbrengen van nieuws uit het vliegwezen.

Aeroplane biedt haar lezers diepgaande en onderhoudende artikelen over alle soorten historische vliegtuigen, dit met een uitgesproken nadruk op militaire toestellen van de jaren '30 tot de jaren '60 van de twintigste eeuw zoals de Spitfire, Hurricane, Lancaster en andere vliegmachines. Daarnaast is er in het tijdschrift ook regelmatig aandacht voor de historische civiele vliegtuigjes en andere soorten toestellen die van andere bladen weinig tot geen aandacht krijgen. Naast de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog komen de beginperiode van de militaire aviatiek, de Eerste Wereldoorlog en het interbellum dus ook aan bod. Hiermee is Aeroplane qua inhoud het meest gebalanceerde magazine over de geschiedenis van de luchtvaart.

Elke maand vindt u in Aeroplane fascinerende artikelen van de beste schrijvers en kenners op het gebied van de luchtvaart die vergezeld worden van schitterende archieffoto's en meer recent beeldmateriaal, het laatste nieuws, reportages over het behoud van historische modellen, de gedetailleerde geschiedenis van verschillende types vliegtuigen, persoonlijke herinneringen van piloten en personeel op de grond en een uitgebreid overzicht van airshows in de komende periode. Informatie uit de eerste hand, interviews met experts en nauwkeurig onderzoek maken het tijdschrift een must-read voor de echte liefhebber.

Als uw interesse in vliegtuigen voornamelijk in de hoek van de vroege militaire luchtvaart zit, maak van Aeroplane dan voortaan uw lijfblad en ervaar iedere maand een hoop nostalgie over de 'gouden eeuw' van het vliegen. Of geef het blad cadeau aan een liefhebber van historische aviatiek.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail aan de distributeur via service@engelsebladen.nl of een telefoontje of brief. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Als u besluit gebruik te maken van de actie vermeld op deze pagina dan wordt de distributie en administratie verzorgd door Engelsebladen / Global Magazines BV te Wageningen. Aeroplane verschijnt 12 keer per jaar; het blad is een uitgave van Key Publishing gevestigd te Stamford in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Aeroplane aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Aeroplane »
Titel: Aeroplane
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 17,95

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen.
 één recensieUw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 42,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden.
 Schrijf recensie Uw besparing: 22,75

35%
korting
Slechts4,72 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Geschiedenismagazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 11,85

37%
korting
Van € 31,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het geschiedenisblad Alles Over Geschiedenis
Alles Over Geschiedenis
3x Alles Over Geschiedenis 15,-

Lees iedere maand alles over historische gebeurtenissen en personen in dit mooie geschiedenisblad voor de hele familie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,47

23%
korting
Van € 19,47 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Aeroplane proefabonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC History Magazine
digitaal abonnement
BBC History Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws