agd. media aanbieding

Proefabonnement op agd. media

agd. media
Agrarisch Dagblad

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Agd. media (voorheen het Agrarisch Dagblad) is het onafhankelijke nieuwsblad voor de land- en tuinbouw. Maak gebruik van deze scherpe aanbieding en ontvang agd. media 4 weken vrijblijvend op proef voor slechts 10 euro.

agd. media brengt u dagelijks via de abonneewebsite en de mobiele website en tevens drie maal per week per post (agd.dinsdag op dinsdag, agd.donderdag op donderdag en agd.weekend op zaterdag) actueel nieuws, vakontwikkelingen, achtergrondinformatie, opinie en berichten voor de agrarische sector, heet van de naald. Er is met name aandacht voor intensieve veehouderij, melkveehouderij, voedingstuinbouw en akkerbouw.

Naast de drie kranten edities en de dagelijkse berichtgeving op de website ontvangt u ook iedere dag een nieuwsbrief met het laatste agrarische nieuws via de e-mail. Kortom: met agd. media heeft u iedere dag een zeer compleet beeld van de ontwikkelingen in de agrarische sector.

Dit proefabonnement kan alleen afgesloten worden als u het laatste jaar geen abonnement op agd. media of het Agrarisch Dagblad gehad heeft. Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Agd. media wordt uitgegeven door Reed Business Information B.V. en verschijnt drie maal per week per post (op dinsdag, donderdag en zaterdag). Na de proefperiode stopt het abonnement automatisch, opzeggen is dus niet nodig.

Deel deze agd. media aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over agd. media »
Titel: agd. media
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer tijdschriften en kranten:
agd. media proefabonnement aanbieding, rubriek landbouw, tuinbouw en veeteelt tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws