Architect magazine aanbieding

Proefabonnement op Architect magazine

Architect  USA
Architect magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het vakblad Architect magazine is een Amerikaans maandblad dat in alle gereedschappen voorziet die nodig zijn voor het succes van een architect. Het tijdschrift bedient haar publiek met relevant onderzoek, het laatste nieuws, uitgekookte zakelijke tips, artikelen over de meest optimale werkmethoden en inspiratie op het gebied van ontwerpen. Architect magazine voorziet in een platform voor architecten om in contact te komen en te blijven met andere vakgenoten en professionals en erkent tegelijkertijd de meest vakbekwame en innoverende mensen binnen de branche. Ben je als bouwkundige op zoek naar kwalitatief hoogwaardige content of begeleiding in je carrière? Lees dan voortaan Architect magazine; een belangrijke bron waar vele collega's wereldwijd zich tot wenden.

Architect magazine is het officiële vaktijdschrift van het American Institute of Architects (AIA). Dit is een professionele organisatie voor architecten in de Verenigde Staten met haar hoofdkwartier in Washington, D.C. Het instituut werd reeds in 1857 opgericht en telt vandaag de dag ongeveer 90.000 leden. De AIA biedt deze leden onder meer educatie en belangenbehartiging bij de regering en zorgt voor een groot publieksbereik om zodoende het beroep van architect te ondersteunen en het publieke imago daarvan te verbeteren. Daarnaast werkt de organisatie ook samen met andere organisaties binnen de ontwerp- en constructiebranche om zodoende de bouwsector in de Verenigde Staten te helpen coördineren.

Hoe kun je je bedrijf uitbreiden naar nieuwe markten? Wat voor rol gaan grote tech-bedrijven en durfkapitalisten de komende jaren spelen met hun investeringen in de bouwsector? Waarom en hoe beweegt Las Vegas, een stad die een reputatie had de sloopkogel veel in te zetten, steeds meer naar adaptief hergebruik en duurzaamheid? Waar moet rekening mee worden gehouden bij het onderzoek naar het inzetten van levende groene plantenwanden in omgevingen binnen de gezondheidszorg? Over dit soort zaken en natuurlijk nog veel meer lees je in Architect magazine!

Architectuur voor architecten, dat is waar het in Architect magazine om draait. Neem nu een abonnement of geef het blad cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig vakblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Architect magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Hanley Wood Media Inc. gevestigd te Washington, D.C. in de VS.

Deel deze Architect magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Architect magazine »
Titel: Architect magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in bouw vakbladen

Het vakblad BouwMachines
BouwMachines
3x Bouwmachines 15,-

Bouwmachines is het vakblad voor iedereen die betrokken is bij selectie, aankoop, beheer en inzet van materieel bij bouwprojecten, grondverzet, weg- en waterbouw en openbare werken.
 twee recensiesUw besparing: 28,29

65%
korting
Van € 43,29 voor € 15,-
 
Het vakblad Bouwwereld
Bouwwereld
Proefabonnement: 3x Bouwwereld 55,-

Bouwwereld is het enige tweewekelijkse vaktijdschrift over bouwtechniek en bouwpraktijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 81,50

60%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vakblad Aannemer
Aannemer
3x Aannemer 55,-

Het vakblad Aannemer belicht onderwerpen als techniek, bouwplaats, trends, geldzaken, personeelsbeleid en automatisering.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 92,00

63%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Installatie en Sanitair
Installatie en Sanitair
Proefabonnement: 3x Installatie & Sanitair 55,-

Praktische informatie over techniek en ondernemen, aangevuld met ervaringen en tips van uw collega-installateurs.
 één recensieUw besparing: 48,50

47%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Architect magazine proefabonnement aanbieding, rubriek bouwbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Architectural Digest magazine
digitaal abonnement
Architectural Digest magazine
Frame Magazine
abonnement
Frame Magazine
Bouwwereld
proef abonnement
Bouwwereld
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws