Auto Motor und Sport aanbieding

Proefabonnement op Auto Motor und Sport

Auto, Motor und Sport  Germany
Auto Motor und Sport

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In juli 2006 besloot WP Sport Media, de uitgever van Auto Motor en Sport, de uitgave van dit autoblad te staken wegens tegenvallende resultaten wat betreft de betaalde oplage. Helaas is het niet meer mogelijk een proefabonnement af te sluiten. Je kunt je mening over dit autoblad nog wel steeds kwijt op de recensie pagina's.

Auto, Motor en Sport is de Nederlandstalige editie van het van oorsprong Duitse autoblad Auto Motor und Sport. Het tijdschrift wordt inmiddels in 15 verschillende landen uitgegeven en geldt in Duitsland al jaren als dé autoriteit op het gebied van auto's.

Auto Motor en Sport brengt de autoliefhebber iedere twee weken naast het laatste autonieuws uitvoerige en professioneel uitgevoerde tests, alles over autosport (zowel in Nederland als het buitenland), schitterende reportages en onthullende interviews. Daarnaast bevat het blad veel informatie over tweedehands auto's en klassiekers.

Dit tijdschrift is kortom onmisbaar voor iedere autofanaat. Ben je zelf geen liefhebber maar ken je er wel een in je omgeving? Geef Auto Motor en Sport dan kado! Het cadeau abonnement is geheel vrijblijvend; het stopt dus automatisch.

Deze actie is alleen geldig binnen Nederland. Zowel het proefabonnement als het kado abonnement stoppen automatisch na het tiende nummer. Het tijdschrift Auto Motor en Sport verschijnt eens in de twee weken en wordt uitgegeven door Weekbladpers Sport.

Deel deze Auto Motor und Sport aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Twee Auto Motor und Sport recensies »
Titel: Auto Motor und Sport
8.5 / 10, 2 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.5

Externe bron:
Auto Motor und Sport

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,50

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,26

17%
korting
Van € 18,76 voor € 15,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 42% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Het tijdschrift Moto 73
MOTO73
22x MOTO73 93,50

MOTO73 is het grootste, tweewekelijkse, motormagazine van Nederland. Lees dit motorblad nu een jaar lang en profiteer van de abonneevoordelen (waaronder online alle artikelen van Promotor, MOTO73 en Classic & Retro lezen en korting op alle MotorNL activiteiten) of geef het tijdschrift 11x (een half jaar) of 22x (een jaar) cadeau!
 twee recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Auto Motor und Sport proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
TopGear Magazine
abonnement
TopGear Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws