Bakkerswereld aanbieding

Proefabonnement op Bakkerswereld

Bakkers Wereld
Bakkerswereld

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Bakkerswereld is het wekelijks verschijnende onafhankelijke vaktijdschrift voor de brood- en banketbakkerij. Het blad voorziet brood- en banketbakkers en ondernemers in de brood- en banket branche van de nodige informatie. Dit gebeurt aan de hand van nieuws uit de branche en bedrijfsreportages. Ook zaken als inrichting van de bakkerij of winkel, nieuws over nieuwe machines, ovens en apparatuur, keuze van assortiment, ontwikkeling van de markt en wettelijke en warenwettelijke aspecten komen ruim aan bod. Artikelen over automatisering, opleiding, vaktechniek en personeelsbeleid maken van Bakkers Wereld het complete vakblad voor de bakkerijsector.

Maandelijks verschijnt er in Bakkerswereld ook het supplement Brood & Banket. Hiernaast heeft het blad zes keer per jaar Bakkerswereld Grootbedrijf, een speciaal katern voor industriële bakkerijen. Bakkerswereld wordt gelezen door iedereen die werkzaam is in de brood- en banketbakkerij en de toeleveringsindustrie, waaronder ambachtelijke bakkers, gespecialiseerde banketbakkers, industriëe bakkers en croissanterieën.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het abonnement loopt tot wederopzegging, opzeggen dient minimaal één maand voor de betaaldatum te geschieden. Indien niet tijdig wordt opgezegd wordt dit abonnement omgezet in een jaarabonnement. Bakkerswereld is een uitgave van Reed Business Information, het tijdschrift verschijnt wekelijks.

Deel deze Bakkerswereld aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Bakkerswereld »
Titel: Bakkerswereld
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Zibb.nl bakkerswereld

Meer proefabonnementen in voeding & retail vakbladen

Het vakblad Distri Food
Distrifood
3x Distrifood 15,-

Vakblad Distrifood is hét onafhankelijke weekblad voor (eigenaars van) supermarkten met het laatste branche- en vaknieuws.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,00

50%
korting
Van € 30,00 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Wine & Spirits
Wine & Spirits magazine
8x Wine & Spirits magazine £ 126,44

Wine & Spirits is een veelgelezen Amerikaans blad over wijn, met jaarlijks duizenden beoordelingen van goede en excellente wijnen.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 15,81 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Bakkerswereld proefabonnement aanbieding, rubriek voeding vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws