Belasting Magazine aanbieding

Proefabonnement op Belasting Magazine

BelastingMagazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Belasting Magazine is het complete fiscale vakblad bestemd voor Midden- en Kleinbedrijf adviseurs die van het laatste nieuws op het gebied van fiscale en financiële onderwerpen op de hoogte willen zijn en zodoende alert willen blijven binnen hun vakgebied: het adviseren van ondernemers en ondernemingen in het MKB. Het tijdschrift bedient zich van heldere taal en heeft een praktijkgerichte insteek.

Belasting Magazine voorziet zowel de MKB-adviseur als de fiscaal bewuste ondernemer elke maand aan de hand van artikelen, commentaren, interviews en samenvattingen van tips en adviezen over alle belangrijke zaken op het gebied van de fiscus. Uiteraard komen (nieuwe) wetgeving en jurisprudentie daarbij ook aan de orde.

Vaste rubrieken in het blad zijn:

  • Haagse actualiteiten: het laatste nieuws uit Den Haag op het gebied van belastingen
  • BM-advies: een praktijkvraag van een lezer wordt beantwoord door een expert
  • BM-interview: interview met een vakgenoot
  • Praktijkartikelen: de dagelijkse praktijk belicht
  • Praktijktips: hierin worden de laatste belastingbesparende tips overzichtelijk op een rijtje gezet
  • Estate planning: tips om opgebouwd vermogen fiscaal zo gunstig mogelijk over te dragen aan de erfgenamen
  • Financiële planning: tips m.b.t. vermogensbeheer, pensioenen en sociale zekerheid

Maak nu voordelig kennis met deze onmisbare vaktitel voor de MKBadviseur en de ondernemer die meer wil weten van de fiscale kant van zijn of haar bedrijfsvoering. Voor de eerste drie nummers betaalt u nu slechts 55 euro 64 in plaats van € 69,36; dat betekent een korting van 20%. Of geef BelastingMagazine cadeau aan een collega die het magazine nog niet leest. Indien u het abonnement kado geeft stopt het automatisch na drie uitgaven, vraagt u het blad voor uzelf aan dan geldt het abonnement tot schriftelijke wederopzegging.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Deze aanbieding is alleen geldig op adressen in Nederland. Het introductie-abonnement loopt automatisch over in een jaarabonnement tot wederopzegging, tenzij u de uitgever minimaal een maand voor het aflopen van de abonnementsperiode laat weten van verlenging af te zien. Geeft u het abonnement cadeau, dan stopt de bezorging automatisch na de proefperiode. In het laatste geval dienen de adresgegevens van de gever en ontvanger van elkaar te verschillen. Belasting_Magazine verschijnt tien keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van ElsevierFiscaal, een onderdeel van uitgever Reed Business BV.

Deel deze Belasting Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Belasting Magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in fiscale vakbladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is hét onafhankelijk weekblad voor de actieve particuliere belegger. Lees dit tijdschrift nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement. Met de tips en adviezen van experts in het blad Beleggers Belangen behaal je het hoogst mogelijke rendement op je vermogen, leer je beter beleggen en kun je kansen pakken door in te spelen op de actualiteit.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Belasting Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek fiscale en financiële vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Emerce
abonnement
Emerce
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws