Bon Appétit aanbieding

Proefabonnement op Bon Appétit

Bon Appétit  USA
Bon Appétit

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse culinaire tijdschrift Bon Appétit is helemaal toegewijd aan de wereld van geweldig en gezond voedsel en het plezier dat het geeft om het zelf of samen met anderen te bereiden en op te eten. In iedere editie van het blad worden de lezers uitgenodigd om direct aan de slag te gaan met de recepten en zo volop van het leven te genieten door lekker te dineren, reizen, uit te gaan en te winkelen. Bon Appétit verschijnt al sinds 1956 en wordt in de Verenigde Staten en daarbuiten door ruim anderhalf miljoen mensen gelezen. Het is daarmee één van de grootste tijdschriften op culinair gebied in de VS.

In Bon Appétit komen voeding en cultuur samen. In dit blad vind je niet hoe je hamburgers, pannekoeken met maple syrup, wafels, macaroni met kaas en andere typisch Amerikaanse dingen moet bereiden. Denk meer aan echte cuisine zoals groene gazpacho van komkommer, knoflook, basilicum, munt en olijfolie of gebakken zeebaars met tomatillo, jalapeños en koriander. Hoe maak je de perfecte gekarameliseerde uien? Hoe doe je meer met minder als je de beschikking hebt over verse producten uit het seizoen? Hoe maak je de lekkerste gerechten uit Griekenland en de beste typisch Hawaiiaanse specialiteiten? Dit is het niveau wat je kunt verwachten van Bon Appétit. Daarnaast vind je in het blad interviews met chefs, besprekingen van de nieuwste kookboeken en de rubriek 'prep school', waarin je technieken en tips van de test-keuken van het blad worden aangeboden.

Bon Appétit valt de laatste jaren regelmatig in de prijzen. In 2013 werd het uitgeroepen tot 'tijdschrift van het jaar' door het blad Advertising Age, in 2015 gevolgd door 'merk van het jaar'. Daarnaast won het blad in 2014 en 2017 in de categorie 'General Excellence' een National Magazine Award.

Neem nu een abonnement op Bon Appétit en lees voortaan iedere maand alles over de beste cuisine. Iedere uitgave bevat meer dan 75 nieuwe recepten, van overheerlijke amuses en voorgerechten tot fabuleuze desserts en alles daartussenin. Je kunt het tijdschrift natuurlijk ook cadeau geven aan een echte foodie.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt het abonnement automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan Engelsebladen.nl, de distributeur van het blad in Nederland. Bon Appétit verschijnt 10 keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door Condé Nast te New York.

Deel deze Bon Appétit aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Bon Appétit »
Titel: Bon Appétit
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Bon Appétit proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC Good Food Magazine
digitaal abonnement
BBC Good Food Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws