Classic Cars aanbieding

Proefabonnement op Classic Cars

Classic Cars
Classic Cars

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Classic Cars magazine is het tijdschrift voor klassiekers en youngtimers, van de makers van het blad Auto Review. Met dit blad, dat iedere twee maanden verschijnt, kun je als liefhebber van klassieke auto's je hart ophalen. Met meer dan 100 pagina's met uitgebreide reportages, handige tips voor de aankoop die je al tijden wilt doen, interessante vergelijkingen tussen merken en modellen en indrukwekkende historische verhalen schoolt de redactie je iedere editie helemaal bij op het gebied van klassiekers.

Van het blad kun je het volgende verwachten:

  • Oldtimers - uiteraard is er aandacht voor de oldies: de populaire klassiekers maar ook auto's die vrijwel iedereen al lang vergeten is komen geregeld aan bod.
  • Youngtimers - ook de jongere automodellen die mogelijk in een later stadium de klassiekerstatus zullen krijgen worden aan uitgebreide tests en vergelijkingen onderworpen.
  • Hoge kwaliteit foto's - alle reportages gaan vergezeld van mooie foto's van vandaag en vroeger.
  • Tuning - ook aan tuning en revisie van klassiekers wordt ruimschoots aandacht besteed: van VW Golf tot Mercedes.
  • Klassieker marktplaats - met de Classic Cars marktplaats weet je precies wat de gangbare prijzen zijn voor klassiekers en youngtimers en is de kans groot dat je het merk en model dat je al tijden zoekt tegenkomt voor een mooi bedrag.
  • Techniek - in deze rubriek worden vermaarde motoren uit het verleden ontleed om zo de veelal vergeten techniek uit het verleden bloot te leggen.

Ben je een echte liefhebber van klassieke auto's? Dan is Classic Cars het tijdschrift dat je op het lijf is geschreven. Neem nu snel een introductie-abonnement met korting, of geef het blad cadeau aan iemand die helemaal blij wordt van de namen Mercedes, Chevrolet, Ford, Donkervoort, Audi, Lotus, MG, Simca, Volkswagen, SAAB, Alfa Romeo en vele andere merken die veel klassiekers hebben voortgebracht en/of dat nog steeds doen.

De abonnementen voor jezelf lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn, tenzij je minimaal een maand voor afloop opzegt, omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Geef je het blad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na zes nummers. Classic Cars wordt uitgegeven door F&L Media BV; het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar.

Deel deze Classic Cars aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Classic Cars »
Titel: Classic Cars
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,50

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,26

17%
korting
Van € 18,76 voor € 15,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 42% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Classic Cars proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Autoweek Classics
proef abonnement
Autoweek Classics
BBC Top Gear Magazine
digitaal abonnement
BBC Top Gear Magazine
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws