Decanter magazine aanbieding

Proefabonnement op Decanter magazine

Decanter magazine
Decanter  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Decanter is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf, het drinken en het kennis vergaren over wijn; met een niet te vergelijken mix van opinie, artikelen, aanbevelingen en (wijn)reistips. Het blad is al jaren lang 's werelds best verkopende wijnblad dat in meer dan 90 landen uitgegeven en gelezen wordt door zowel experts, verzamelaars als enthousiastelingen. Iedere maand wordt je als lezer getrakteerd op een ongeëvenaarde, grondige gids met betrekking tot de kwaliteitswijnen afkomstig van de beste wijngaarden over de gehele wereld.

Voor iedereen die wijn serieus neemt is Decanter de onmisbare bron voor het laatste nieuws en de standpunten uit de wijnindustrie, gedetailleerde vintage en regionale gidsen en betrouwbare aanbevelingen wat betreft welke flessen je wel en niet wilt hebben. Bovendien informeert het tijdschrift je ook over het beste van het beste op het gebied van wijnvakanties en tours naar wijnhuizen en langs wijngaarden in bekende wijngebieden.

De eerste editie van Decanter magazine stamt reeds uit 1975. Het tijdschrift kwam voort uit het succes van wijncolumns in een aantal Britse kranten. Sindsdien is het blad in sneltreinvaart uitgegroeid tot een toonaangevend blad voor wijnkenners dat inmiddels in 91 landen, waaronder China, wordt uitgegeven en waaraan verscheidene 'Masters of Wine' op regelmatige danwel vaste basis meewerken. Al die tijd heeft Decanter haar lezers een boeiende mix van nieuws, interviews met vooraanstaande wijnexperts en de bekendste personen uit de wijnindustie weten voor te schotelen.

Iedere maand biedt het team van experts achter Decanter je grondige analyses van de fijnste wijnen uit vermaarde regio's. Van Bordeaux tot Burgundy en van Rioja tot de Rhône - Decanter heeft altijd het laatste nieuws, de beste recensies en belangrijke gegevens van 's werelds grote wijngebieden aangevuld met degelijke en betrouwbare beschouwingen van vintage wijnen.

Of je nu een gerenommeerd wijnkenner bent of een aankomend sommelier, Decanter streeft ernaar je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerde en zelfverzekerde beslissingen te maken als je wijnen selecteert of aanbeveelt bij spijzen. Als je je wijn graag uit de eerste hand wil ervaren zorgt Decanter ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van de beste wijnreizen en tours door wijngaarden.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is simpel en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief. Geef je dit wijnblad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie zoals vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van het abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Decanter Magazine verschijnt twaalf keer per jaar en wordt uitgegeven door TI Media te Londen.

Deel deze Decanter magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Decanter magazine »
Titel: Decanter magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 17,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 15,-

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met korting.
 tien recensiesUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Decanter magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Leven in Frankrijk
proef abonnement
Leven in Frankrijk
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws